www.tripper.nl

Geniet van een mix van klassieke- en popmuziek bij het Keukenhof Concert

€ 32 € 19,95
Uitverkocht!

Geniet van een mix van klassieke- en popmuziek bij het Keukenhof Concert

Geniet van een avond ongeëvenaard entertainment, compleet met geurige bloemen en magische muziek die de lentelucht vullen.

Verkocht 120+
Korting 38%
Je bespaart € 12,05
Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Wat te verwachten

  • Ticket (2e vak) voor het Keukenhof Concert 2019 (t.w.v. €32,00)
  • Een onvergetelijk concert in een van de meest exclusieve tuinen ter wereld
  • Een mix van klassieke- en popmuziek
  • De muzikale leiding ligt in handen van Guido Dieteren van het poporkest Guido's Orchestra, een internationale sensatie die werd uitgeroepen tot The World's No. 1 Poporchestra! 
  • Met artiesten als Alain Clark, Karin Bloemen en Tania Kross 
  • Geniet van een avond ongeëvenaard entertainment, compleet met geurige bloemen en magische muziek die de lentelucht vullen

Voorwaarden

  • De voucher is geldig op 24 april 2019
  • Na aankoop van de voucher(s) wordt er automatisch gereserveerd. Zitplaatsen worden door het Keukenhof toegewezen. Wanneer tickets in één bestelling worden geplaatst, worden de zitplaatsen naast elkaar gereserveerd
  • De voucher is je entreebewijs. Laat deze scannen vanaf je smartphone of neem deze uitgeprint mee
  • Vanaf 17:00 is het landgoed open en om 18:00 begint het concert
  • Het concert duurt 2 uur 

Locatie

Locatie
Keukenhof 1
2161 AN Lisse
Routebeschrijving

Meer informatie

Keukenhof Concert

Geniet van een avond ongeëvenaard entertainment compleet met geurige bloemen en magische muziek die de lentelucht vullen. Dit concert ter ere van het 70-jarig bestaan van Keukenhof, is een hommage aan een van de mooiste bezienswaardigheden van Europa. Gasten worden getrakteerd op een veelzijdig programma met pop en klassiek tegen het decor van de schitterende bloeiende tuinen.

The World's No. 1 Poporchestra

De muzikale leiding ligt in handen van Guido Dieteren van poporkest Guido's Orchestra, een internationale sensatie van Nederlandse bodem die op het podium stond met Lionel Richie en Diana Ross. Het orkest werd terecht uitgeroepen tot The World's No. 1 Poporchestra.

Genieten van prachtige stemgeluiden

De spectaculaire opening van de show wordt verzorgd door niemand minder dan Karin Bloemen. Tangofenomeen Carel Kraayenhof zal naast andere nummers ook zijn Adios Nonino vertolken. Laat je verbluffen door het gemak waarmee multitalent Tania Kross wisselt tussen klassiek en pop. Alain Clark, bekend van zijn albums Live it Out (met tophit Father & Friend) en Colorblind (dubbel platina), zal iedereen laten horen waarom hij al ruim 10 jaar in de Nederlandse hitlijsten staat. Singer-songwriter Elske DeWall, die onlangs Maria speelde in The Passion, zal het publiek trakteren op haar unieke stemgeluid, en haar geweldige gitaar- en saxofoonspel. Ook de 11-jarige Ripley, die zowel jury als kijkers van Holland's Got Talent wist te overdonderen met zijn operastem, is van de partij om het publiek met zijn unieke talent weg te blazen. Tot slot kan het publiek genieten van de schitterende stem van de doorgewinterde bariton Hans van Heiningen.

Bereikbaarheid

Het Keukenhof is goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Met de auto is het Keukenhof gemakkelijk te bereiken via de A4 (afslag Nieuw-Vennep) en de A44 (afslag 3 Lisse). Wanneer je reist met het openbaar vervoer kun je vanaf verschillende plekken de bus van Arriva naar het Keukenhof nemen. Kijk hier voor alle vertreklocaties van deze bus. Voor de exacte route vanaf jouw woonplaats en de actuele vertrektijden verwijzen wij je door naar 9292.nl

Kijk voor meer informatie op de website van het Keukenhof.

€ 19,95
€ 32
Verkocht 120+
Korting 38%
Je bespaart € 12,05

Video

Foto's

Deel deze deal:

Deals in de buurt van Keukenhof .

Vergelijkbare deals

Zoek op categorie

Download de Tripper-app!

Laat je inspireren en ontdek de leukste uitjes met de nieuwe Tripper-app.

Tripper-app