Aan of nabij de kust
3, 4, 5 of 6 dagen
Incl. ontbijt

Ontdek de mooie Franse Opaalkust o.b.v. halfpension

Hotel Akena de Camiers Sainte-Cécile
Camiers, Hauts-de-France, Frankrijk bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
109,-
totaal: 241,19 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 64 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 3, 4, 5 of 6 dagen aan de prachtige Franse Opaalkust o.b.v. halfpension

Geniet nu 3, 4, 5 of 6 dagen aan de Opaalkust in Frankrijk. Het hotel is ideaal gelegen voor leuke uitstapjes en wandelingen. Cap Griz Nez en Cap Blanc Nez zijn dankzij hun indrukwekkende krijtrotsen echte toeristische trekpleisters. Je kunt hier heerlijke strandwandelingen maken. Bezoek de prachtige kustlijn van Neufchâtel-Hardelot en de nabij gelegen stranden van Le Touquet-Paris-Plage en Boulogne Sur Mer op zonnige dagen. Ook de haven van Boulogne Sur Mer is een bezoekje waard, dit is de grootste vissershaven van heel Frankrijk. Hier vind je ook het grootste aquarium van Europa, namelijk aquarium Nausicaa.

Aan of nabij de kust
3, 4, 5 of 6 dagen
Incl. ontbijt

Ontdek de mooie Franse Opaalkust o.b.v. halfpension

Hotel Akena de Camiers Sainte-Cécile
Camiers, Hauts-de-France, Frankrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 4 of 5 overnachtingen
  • Ontvangst met een welkomstdrankje
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks 2-gangendiner
  • Ideale omgeving voor het maken van heerlijke kustwandelingen
  • Hotel ligt 30 km rijden van Nausicaá
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: bezoek Boulogne-sur-Mer of Le Touquet
Tips in de omgeving

Stranden van Camiers
De stranden van Camiers, zoals Sainte-Cécile en Saint-Gabriel, zijn ware parels aan de Franse Opaalkust. Met hun uitgestrekte zandvlaktes zijn ze een ideale bestemming voor zonliefhebbers en gezinnen die op zoek zijn naar ruimte om te ontspannen en te spelen. De stranden bieden ook uitstekende mogelijkheden voor watersporten; strandzeilen en kitesurfen zijn hier bijzonder populair vanwege de gunstige windomstandigheden. Voor degenen die nieuw zijn in deze sporten, zijn er lokale scholen die lessen en materiaalverhuur aanbieden. Naast sportieve activiteiten is het ook de perfecte plek om gewoon te wandelen langs de waterlijn en te genieten van de frisse zeelucht.

Natuurreservaat van de Baai van Canche
Het natuurreservaat van de Baai van Canche is een must-see voor natuurliefhebbers en wandelaars. Het reservaat beschermt een divers landschap van duinen, moerassen en bossen, en is de thuisbasis van een rijke verscheidenheid aan flora en fauna. Er zijn verschillende wandelpaden beschikbaar, variërend van makkelijke wandelingen tot meer uitdagende tochten, die bezoekers door dit unieke ecosysteem leiden. Het is ook een uitstekende plek voor vogelspotters, met vele vogelsoorten die hier te zien zijn, vooral tijdens de trekvogelperiodes. Vergeet niet een verrekijker mee te nemen en trek stevige wandelschoenen aan voor een dag vol ontdekkingen.

Le Touquet
Le Touquet, vaak aangeduid als 'Parijs aan zee', is een stijlvolle badplaats die bekend staat om zijn brede zandstranden, elegante villa's en een levendige sfeer. De chique boetieks en luxe winkels bieden een uitstekende shoppingervaring, terwijl de wekelijkse markt een breed scala aan lokale producten en delicatessen biedt. Voor sportliefhebbers zijn er tal van activiteiten: van golfen op een van de prestigieuze golfbanen tot paardrijden langs het strand of door de omliggende bossen. Watersporten zoals zeilen, windsurfen en kajakken zijn ook beschikbaar voor degenen die het avontuur op het water willen opzoeken. Na een actieve dag kun je ontspannen in een van de vele restaurants en genieten van de verfijnde Franse keuken.

Hotel Akena de Camiers Sainte-Cécile
Rue du Vieux Moulin 64,
Camiers, Frankrijk
Kaart
Rue du Vieux Moulin 64, Camiers, Frankrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Akena de Camiers Sainte-Cécile is gelegen aan de Opaalkust in een groene omgeving vlak bij de jachtterreinen Ste. Cecile en St. Gabriel. Het beschikt over een restaurant en een bar. Parkeren is gratis bij deze accommodatie. Alle kamers beschikken over gratis Wi-Fi, televisie, bureau en een badkamer met bad of douche en toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 9,00 p.n.
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Bagage-opslag
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Le Touquet – Paris Plage

Steden
16 Avenue Du Verger

Deze plaats aan de Opaalkust is een aanrader als je in de buurt bent. Geniet van haar 12 km. lang fijn zandstrand, ideaal om te strandzeilen, maar ook om rustig te zonnen of te zwemmen.

Boulogne sur Mer

Steden
12 Place Godefroy De Bouillon

Boulogne-sur-Mer is één van de grotere steden aan de Opaalkust. Het oude historische centrum van Boulogne is nog volledig ommuurd.

Aqualud

Attractieparken
Boulevard Thierry Sabine

Aqualud is het grootste subtropisch zwemparadijs van Noord-Frankrijk. Aqualud is een waterpark waar glijbanen zich al kronkelend een weg banen naar kolkende zwembaden.

Strand

Stranden
Chemin Des Juifs

Een zandstrand van 3 km., de ultieme plek voor ontspanning en plezier. Een familiestrand van waaruit je toegang hebt tot een afgezet deel dat in het noorden en in het zuiden bewaakt wordt.

Citadelle of Montreuil

Bezienswaardigheden
Rue Carnot

De citadel werd gebouwd in de 16e eeuw. Voor de bouw werden fundamenten gebruikt van een voormalig koninklijk kasteel uit de 13e eeuw. De citadel is geopend voor bezoekers.

Nausicaá

Dierentuinen en aquaria
Bd Sainte-Beuve

Nausicaá is het grootste aquarium van Europa en is gelegen in Boulogne-sur-Mer (Pas-de-Calais). Bewonder de maar liefst 1600 diersoorten in het aquarium en aanschouw met eigen ogen de indrukwekkende onderwaterwereld.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 9,00 p.n.

Belangrijke informatie

Let op:

Op zondag is het restaurant gesloten. Je kunt wel gewoon ontbijten en uitchecken op zondag.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 0.81 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro