Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Op kwaliteit geteste tophotels
CO2-gecompenseerd reizen
Heb je een vraag?
We staan je telefonisch in het Engels of Duits te woord
Neem contact met ons op
Travelcircus
Stijlvol wonen in de stad van de liefde
10 Rue Louise-Émilie de la Tour d'Auvergne, 75009 Parijs
Bekijk op kaart

Dit is inbegrepen

  • Vanaf 1 nacht in de kamer van je keuze

  • Dagelijks ontbijtbuffet

Dit is bijzonder

  • Gelegen tussen de Opera van Parijs en Montmartre

  • Charmante kamerdecoratie

Dit is inbegrepen

  • Vanaf 1 nacht in de kamer van je keuze

  • Dagelijks ontbijtbuffet

Tripadvisor
493 Beoordelingen

Beschrijving

Ze Hotel Parijs

Welkom bij Ze Hotel Paris, je exclusieve toevluchtsoord in het hart van de betoverende metropool aan de Seine. Het hotel ligt tussen twee van de meest trendy wijken van Parijs, Opera en Montmartre, op slechts een steenworp afstand van enkele van de beroemdste bezienswaardigheden van de stad.

Of je nu op je stedentrip op zoek bent naar romantische wandelingen langs het water en door prachtige parken, fascinerende kunst en cultuur in de nabijgelegen musea of voortreffelijke Franse cuisine in de charmante cafés - je vindt het hier allemaal binnen handbereik.

Voormalige gasten roemen vooral de stijlvol ingerichte kamers, die uitnodigen tot een ontspannen nachtrust. De uitstekende keuken wordt ook zeer geprezen.

Culinaire hoogstandjes in Ze Hotel Parijs

De culinaire ervaring in Ze Hotel Paris is een feest voor je zintuigen. In het in-house restaurant, dat bekend staat om zijn uitstekende keuken, word je verleid door Franse culinaire hoogstandjes. Verheug je op ratatouille, crêpes of uiensoep en andere gerechten geïnspireerd door lokale en internationale invloeden.

Begin je dag met een stevig ontbijt, inclusief verse broodjes, warme croissants, geurige koffie en een selectie thee. s Avonds kun je in het gezellige restaurant genieten van gastronomische gerechten die met passie en precisie zijn bereid door getalenteerde chef-koks. De wijnkaart biedt ook een selectie van heerlijke wijnen om je maaltijd perfect af te ronden.

*Uw inclusieve services: Het ontbijt is gratis voor jou.

Bar
Wifi
Gezinsvriendelijk
Restaurant
Parkeerplaats
Ontbijt
Rookvrij hotel
Stedentrip
  • Overnachting in de kamer van de geboekte categorie
  • Met ontbijt

Aanvullende informatie

  • Check-In: vanaf 15:00
  • Check-Out: tot 12:00 uur
  • Adres van het hotel: Ze Hotel Paris, 10 Rue Louise-Émilie de la Tour d'Auvergne, 75009 Parijs , Frankrijk

Extra's

  • Toeristenbelasting: ca. € 2,88 per nacht/persoon vanaf 18 jaar (ter plaatse te betalen)
  • Huisdieren: niet toegestaan
  • WLAN: inbegrepen
  • Parkeerplaats: ca. 27 €/nacht (op aanvraag)
  • Maximale bezetting: 2 volwassenen + 1 kind tot 4 jaar (25 €/nacht)
  • Babybedje op aanvraag

Wijzigen en annuleren

De algemene voorwaarden en het informatieformulier voor pakketreizen vindt u in de Algemene handels- en reisvoorwaarden van de organisator "Wagner Kurzreisen GmbH".

Voor reizen waarbij tickets worden gekocht (bijv. musicals, concerten, opera's), gelden direct na boeking annuleringskosten ter hoogte van 100% van de ticketprijs.

Omboekingen zijn mogelijk tot 7 dagen voor aankomst. Neem hiervoor contact op met ons serviceteam via [email protected].

Reisorganisatie

Verantwoordelijke reisorganisatie
Wagner Kurzreisen GmbH.
Wagner Kurzreisen GmbH
Aroser Allee 76 13407 Berlin Duitsland

Reis

Als je reist met auto, voer dan het volgende adres in je navigatiesysteem in:

Ze Hotel Paris 10 Rue Louise-Émilie de la Tour d'Auvergne
75009 Parijs
Frankrijk

Met openbaar vervoer begin je op het centraal station van Parijs. Neem metrolijn 4 (Magental) en reis in de richting van Porte d'Orléans. Na een paar haltes bereik je het station Châtelet, waar je overstapt op metrolijn 14 (Olympiades). Deze brengt je in een mum van tijd naar het station Pyramides. Vanaf daar is het maar een klein stukje lopen naar Ze Hotel Paris.

De luchthaven **** Paris-Charles-de-Gaulle ligt ongeveer 25 tot 30 kilometer ten noordoosten van het stadscentrum. De afstand naar Ze Hotel Paris hangt af van de gekozen vervoerswijze en de verkeerssituatie. Normaal gesproken duurt de reis per taxi of pendelbus naar het vliegveld ongeveer 30 tot 45 minuten.

Beleef Parijs

De omgeving van het hotel biedt een unieke mix van historische pracht en moderne flair. Je kunt gemakkelijk een bezoek brengen aan het wereldberoemde Louvre museum en de Mona Lisa bewonderen of een wandeling maken naar de majestueuze Arc de Triomphe en genieten van het adembenemende uitzicht op de Champs-Élysées boulevard. Natuurlijk mag een bezoek aan de iconische Eiffeltoren niet ontbreken.

Voor echte Parijse flair moet je ook gewoon door de charmante straatjes van dwalen zonder vaste bestemming. Ontdek kleine boetiekjes en cafés waar je de beste croissants en macarons in de stad kunt proeven. Of verken de levendige markten zoals de Marché de Barbès, waar je verse producten en lokale lekkernijen ontdekt.

FAQ

Het adres van Ze Hotel Paris is:
10 Rue Louise-Émilie de la Tour d'Auvergne
75009 Parijs
Frankrijk

Uitchecken moet plaatsvinden voor 12:00 op de dag van vertrek.

Je boeking is inclusief dagelijks ontbijt.

Ja, er is een parkeerplaats bij het hotel. Dit kost ongeveer € 27 per nacht.

Op de dag van aankomst staat je kamer voor je klaar vanaf 15:00.

Het hotel ligt tussen de centrale hotspots Opera en Montmartre en op ongeveer 28 minuten rijden van de Eiffeltoren in Parijs.

Huisdieren zijn niet toegestaan.