5 Tips voor een geslaagd uitstapje naar Plopsa Indoor Hasselt

Laatste update: 27/11/2017

Hebben jij en je kroost ook stilaan genoeg van het gure Belgische weer? Blijf dan niet langer thuis bij de pakken zitten en trakteer je kleintjes op een dolle dag speelplezier in het Plopsa Indoor Hasselt! Je kinderen beleven de dag van hun leven en ook als ouder blijf je niet op je honger zitten. Geniet van de avontuurlijke attracties, neem kiekjes van je kroost met hun Studio 100-idolen en kom op adem tijdens één van de wervelende shows. Plopsa Indoor garandeert je plezier voor jong en oud in een magische kinderwereld. Lees voor je enthousiast gaat plannen nog even onze 5 onmisbare tips door en maak er een geslaagde dag van voor het hele gezin!

1 Kies een rustige dag uit

Tijdens drukke weekends en vakantiedagen is het logisch dat je wat langer moet wachten op een ritje in je favoriete attractie. Helemaal geen zin in die wachtrij? Plan je bezoek dan zorgvuldig en kies een minder drukke dag uit. Plopsa Indoor is ook het hele jaar open op maandag en vrijdag: misschien vind je ergens wel een dagje waarop alleen jij en je kindjes vrij hebben?

2 Boek je tickets vooraf online

Wist je dat je heel wat geld kan uitsparen door op voorhand online je tickets te bestellen?
Pretparkdeals.be verzamelt voor jou bovendien continu de scherpste deals van het moment. Zo hou je de hele uitstap betaalbaar en spaar je budget voor een portie lekkers of een fijn souvenir. Wie online reserveert vermijdt bovendien de wachtrijen en ongeduldige snoetjes aan de kassa: extra voordelig dus!

3 Noteer de starttijden van de shows

Dagelijks staan fijne shows (Bumba, Maya, …) en ‘meet & greets’ met de Studio 100 – sterren geprogrammeerd. Let aan de ingang goed op het tijdstip en plan je bezoek hierrond. Regelmatig roepen medewerkers ook af wanneer de shows beginnen: spits dus op tijd je oren zodat je kleine schatten de start niet missen!

4 Voorzie in proviand

De consumptieprijzen in pretparken swingen vaak de pan uit. Dat is ook in Plopsa Indoor niet anders. Zorg voor een gezonde hap en een drankje wanneer jullie toe zijn aan een extra dosis energie. Voorzie een lekker lunchpakket, een verrassend tussendoortje en voldoende water of frisdrank.

5 Denk aan praktische kledij

Op drukke dagen kan de temperatuur binnen oplopen. Trek jezelf en je kinderen dus een t-shirt aan en draag er een laagje boven. Zo kan je perfect afwisselen en ben je ook voorzien op het outdoor-gedeelte. Denk er ook aan dat een aantal attracties niet toegankelijk is met schoenen. Om geen tijd te verliezen trek je daarom best allemaal gemakkelijke sneakers aan. Met een tasje of een rugzak bij de hand stop je alles bovendien snel en gemakkelijk weg!

Genieten maar!

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook

Door Thomas

Als beheerder van pretparkdeals.be probeer ik zoveel mogelijk deals met jullie te delen. Zo kan je steeds, mét korting, naar je favoriete pretparken vertrekken. Daarnaast schrijf ik af en toe over een nieuwtje van de pretparken. Veel plezier!
Neem contact op via: