Korting Walibi België 2019

Korting Walibi Belgium tickets online oktober 2019

Walibi Belgium
Bestel jouw tickets minstens één dag op voorhand, voor een groep vanaf 20 personen en geniet van het groepstarief.
Walibi Belgium
Bestel je tickets vanaf 6 personen minstens een dag op voorhand en krijg tot 6,5 euro korting per ticket. Toegang tot Aqualibi niet inbegrepen.
Walibi Belgium
Kom met 4 personen (minstens 1 kind) en krijg tot €24 korting* met het voordelige familieticket.

Mis geen enkele Walibi Belgium aanbieding meer

Dankzij onze

Ook interessant:

Populaire Walibi Belgium kortingen

Voordeel Beschrijving Loopt af op
-INF%2 tickets voor Halloween Nocturnes in Walibi Belgium
27%10 euro korting Walibi Belgium tickets via Family & Friends XXL promo
29%Waag je aan het grootste Halloween evenement van Walibi Belgium
25%Walibi Belgium tickets voor €29,50 ipv €39,50 via Tripper
16%6,5 euro korting Walibi tickets via Family & Friends promotie

Deze Walibi Belgium deals heb je gemist

Over Walibi Belgium

Het attractiepark Walibi Belgium ligt in het Waals-Brabantse stadje Waver. Zowel jong als oud kunnen in dit pretpark een onbezorgde en unieke dag beleven, want het park biedt naast heel wat familie attracties, ook zestien speciale attracties op kindermaat zoals o.a. Walibi Playland. En geen nood voor wie wat meer sensatie wel: ook aan de durvers werd er gedacht met een aantal sensationele achtbanen. Een lekkere versnapering, een drankje, een geschenkje zoeken in één van de shops, het kan allemaal. Het park werd in 1975 opgericht door Eddy Meeus. In het verleden veranderde het park enkele keren van naam en eigenaar. Zo was het eventjes Walibi Wavre en ook Six Flags Belgium. De huidige naam is 'Walibi Belgium', maar mensen hebben het ook vaak over kortweg Walibi of Walibi België.

Walibi Belgium
Boulevard de l'Europe 100
1300 Waver
Waals-BrabantBelgië
Routebeschrijving Walibi Belgium  
Wist je dat een abonnement al voordelig kan zijn vanaf 3 à 4 bezoekjes? Bereken zelf jouw voordeel met een Walibi Belgium abonnement en ontdek alle voordelen + lees beoordelingen van anderen.
Bij onze collega's van Pretparken.be ontdek je een complete Parkfiche, vol informatie en data voor Walibi Belgium.

Relevante blogartikels 📰


Waarom Walibi Belgium?

Top achtbanen waar je haren van recht komen te staan
Een unieke 4D Show vol verrassingen
Lekkere restaurants
Unieke aanbiedingen voor scholen
Vermijd wachtrijen dankzij de Speedy pass en 4X pass

Populaire uitstapjes 💜

Attracties

In Walibi ontdek je meer dan 40 verschillende attracties. Je hebt de echte thrill attracties waaronder Pulsar, Buzzsaw, Psyké Underground, Dalton Terror en de Cobra, Vampire en Weerwolf achtbanen. Maar ook voor nostalgie of waterpret kan je in Waver terecht: dompel je onder in de Radja River of geniet van een ritje op de Wave Swinger (draaimolen). Verder heb je nog vele attracties voor de allerkleinsten, zoals de W.A.B. Mini Tour, Little Swing, Poneys en het Vliegend Tapijt. Wie zin heeft in iets totaal anders en volledig uniek, kan dan weer terecht in de 4D show 'Tempo Attack'.

Shows & Arrangementen

We haalden het hierboven al kort aan: de 4D-show in Walibi Belgium is echt uniek en absoluut de moeite! In deze unieke 4D-cinema zal je in dynamische stoelen en via special effects worden ondergedompeld in de vertoning. Ook voor speciale evenementen of gebeurtenissen kan je terecht in Walibi: heb je iets te vieren, of wil je gewoon een leuk dagje uit organiseren met je sportclub, of je collega’s: de medewerkers van het park helpen je graag met de organisatie en kunnen ook voor catering zorgen. En als je houdt van waterpret, kan je natuurlijk je bezoek aan het attractiepark ook combineren met een bezoek aan het Waterpark Aqualibi, met een golfslagbad en sensationele glijbanen.

Tickets & Promoties

Bestel je Walibi tickets online en geniet van twee straffe voordelen: korting op je inkomticket én je vermijd de lange wachtrijen aan de kassa. En als dat nog niet genoeg is, zijn er via de website van Walibi, geregeld leuke promo's te vinden. Zo heb je de 'Family & Friends' promo, waarbij je voordelige tickets kan bestellen als je in groep komt. Daarnaast zijn er online vaak leuke aanbiedingen te vinden via o.a. Travelbird en Groupon, waaronder 2e kaartje gratis en 1+1 gratis. Via je Lerarenkaart kan je ook weer extra voordelig naar Walibi: als leerkracht mag je gratis binnen bij een schooluitstap en er zijn de infodagen voor leerkrachten, waarbij je tevens gratis binnen mag.

Walibi Halloween 2019

Walibi Belgium staat al enkele jaren bekend voor hun Halloween periode. Als je eens lekker wil gaan griezelen, moet je in Waver zijn! Van midden oktober tot begin november, wordt het park omgetoverd tot een huiveringwekkende versie van zichzelf. Ontdek spookhuizen, scare zones, enge monsterns, stuntmannen, vuurspektakel en de Halloween nocturnes. Dankzij de R.I.P. pass geraak je bovendien sneller binnen op de attracties. In 2016 wonnen ze de prijs voor het beste Halloween evenement op de Diamond ThemePark Awards.Wie graag gebruik maakt van een promocode voor Walibi Belgium, kan daarvoor bij ons terecht. Op Pretparkdeals.be bundelen we alle actuele aanbiedingen voor Walibi Belgium. Zo zorg je ervoor dat je geen enkele actie hoeft te missen én kan je naar huis met goedkope tickets.

Mis geen enkele pretpark of dierentuin kortingsactie meer

Ontvang gratis de nieuwste en beste pretpark en dierentuin aanbiedingen in je mailbox. Schrijf je nu in!

Neem contact op via: