Korting Walibi België 2024

Korting Walibi Belgium tickets online juni 2024

Ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waarom niet met meerdere vrienden en familie naar Walibi België? Als je met minstens 6 personen gaat, bespaar je €8 per ticket! Check daarvoor de speciale promo bij Walibi.
Wist je dat je eigenlijk al voordeel haalt uit een Walibi abonnement vanaf 3 bezoeken? Het kan zelfs voordeliger zijn vanaf 2 bezoeken. Je krijgt immers ook nog korting op andere parken.

Deze Walibi Belgium deals heb je gemist

Korting Walibi België 2024

Prijs & Tarieven

Volwassene
€ 42,00
Kinderen 100-140
€ 37,00
Kinderen <100
€ 0,00

Adres (GPS)

Walibi Belgium
Boulevard de l'Europe 100
1300 Waver
Waals-BrabantBelgië
Routebeschrijving Walibi Belgium  

Walibi Belgium Abonnement

Wist je dat een abonnement al voordelig kan zijn vanaf 3 à 4 bezoekjes? Ontdek alle voordelen met een Walibi Belgium abonnement.

Relevante blogartikels 📰

Waarom Walibi Belgium?

Top achtbanen waar je haren van recht komen te staan
Een unieke 4D Show vol verrassingen
Lekkere restaurants
Unieke aanbiedingen voor scholen
Vermijd wachtrijen dankzij de Speedy pass en 4X pass

Statistieken

actieve acties 5
acties toegevoegd 84

Populaire uitstapjes 💜

Parkfiche

Bij onze collega's van Pretparken.be ontdek je een complete Parkfiche, vol informatie en data voor Walibi Belgium.

Foto's

Walibi Belgium kortingkorting Walibi Belgium

Over

Het attractiepark Walibi Belgium ligt in het Waals-Brabantse stadje Waver. Zowel jong als oud kunnen in dit pretpark een onbezorgde en unieke dag beleven, want het park biedt naast heel wat familie attracties, ook zestien speciale attracties op kindermaat zoals o.a. Walibi Playland. En geen nood voor wie wat meer sensatie wel: ook aan de durvers werd er gedacht met een aantal sensationele achtbanen. Een lekkere versnapering, een drankje, een geschenkje zoeken in één van de shops, het kan allemaal. Het park werd in 1975 opgericht door Eddy Meeus. In het verleden veranderde het park enkele keren van naam en eigenaar. Zo was het eventjes Walibi Wavre en ook Six Flags Belgium. De huidige naam is 'Walibi Belgium', maar mensen hebben het ook vaak over kortweg Walibi of Walibi België.

Attracties

In Walibi ontdek je meer dan 40 verschillende attracties. Je hebt de echte thrill attracties waaronder Pulsar, Buzzsaw, Psyké Underground, Dalton Terror en de Cobra, Vampire en Weerwolf achtbanen. Maar ook voor nostalgie of waterpret kan je in Waver terecht: dompel je onder in de Radja River of geniet van een ritje op de Wave Swinger (draaimolen). Verder heb je nog vele attracties voor de allerkleinsten, zoals de W.A.B. Mini Tour, Little Swing, Poneys en het Vliegend Tapijt. Wie zin heeft in iets totaal anders en volledig uniek, kan dan weer terecht in de 4D show 'Tempo Attack'.

Shows & Arrangementen

We haalden het hierboven al kort aan: de 4D-show in Walibi Belgium is echt uniek en absoluut de moeite! In deze unieke 4D-cinema zal je in dynamische stoelen en via special effects worden ondergedompeld in de vertoning. Ook voor speciale evenementen of gebeurtenissen kan je terecht in Walibi: heb je iets te vieren, of wil je gewoon een leuk dagje uit organiseren met je sportclub, of je collega’s: de medewerkers van het park helpen je graag met de organisatie en kunnen ook voor catering zorgen. En als je houdt van waterpret, kan je natuurlijk je bezoek aan het attractiepark ook combineren met een bezoek aan het Waterpark Aqualibi, met een golfslagbad en sensationele glijbanen.

Tickets & Promoties

Bestel je Walibi tickets online en geniet van twee straffe voordelen: korting op je inkomticket én je vermijd de lange wachtrijen aan de kassa. En als dat nog niet genoeg is, zijn er via de website van Walibi, geregeld leuke promo's te vinden. Zo heb je de 'Family & Friends' promo, waarbij je voordelige tickets kan bestellen als je in groep komt. Daarnaast zijn er online vaak leuke aanbiedingen te vinden via o.a. Travelbird en Groupon, waaronder 2e kaartje gratis en 1+1 gratis. Via je Lerarenkaart kan je ook weer extra voordelig naar Walibi: als leerkracht mag je gratis binnen bij een schooluitstap en er zijn de infodagen voor leerkrachten, waarbij je tevens gratis binnen mag.

Walibi Halloween 2024

Walibi Belgium staat al enkele jaren bekend voor hun Halloween periode. Als je eens lekker wil gaan griezelen, moet je in Waver zijn! Van midden oktober tot begin november, wordt het park omgetoverd tot een huiveringwekkende versie van zichzelf. Ontdek spookhuizen, scare zones, enge monsterns, stuntmannen, vuurspektakel en de Halloween nocturnes. Dankzij de R.I.P. pass geraak je bovendien sneller binnen op de attracties. In 2016 wonnen ze de prijs voor het beste Halloween evenement op de Diamond ThemePark Awards. Wie graag gebruik maakt van een promocode voor Walibi Belgium, kan daarvoor bij ons terecht. Op Pretparkdeals.be bundelen we alle actuele aanbiedingen voor Walibi Belgium. Zo zorg je ervoor dat je geen enkele actie hoeft te missen én kan je naar huis met goedkope tickets.
Neem contact op via: