Korting Plopsa Indoor Hasselt 2018

Korting Plopsa Indoor Hasselt tickets online januari 2018

4.3333333333333 sterren op 3 stemmen
Plopsa
De code is momenteel niet geldig voor Plopsaland De Panne en Plopsa Coo, aangezien deze parken gesloten zijn t.e.m. 31 maart. Tickets geldig tot 2 jaar na aankoop
De webshop werd geopend in een nieuw venster. Vul bovenstaande code in tijdens je bestelling. Ga naar de webshop
PRETPARKDEALS6

Tot 16 maart 2018

Plopsa
Betaal slechts €74,99 i.p.v. €84,99 (aan de kassa).
De webshop werd geopend in een nieuw venster. Vul bovenstaande code in tijdens je bestelling. Ga naar de webshop
PLOPSADEALS

Tot 6 januari 2019

Plopsa Indoor Hasselt

Mis geen enkele Plopsa Indoor Hasselt korting meer

Wij houden je op de hoogte van nieuwe kortingen.

Ook interessant:

Deze Plopsa Indoor Hasselt kortingen heb je gemist:

PLOPSADEALS

Verlopen

PRETPARKDEALS6

Verlopen

PRETPARKDEALS

Verlopen

BLACK

Verlopen

Plopsa Indoor Hasselt

Plopsa Indoor Hasselt is één van de allereerste overdekte themaparken in België. Het ligt vlak naast de Ethias Arena en de Grensland Hallen in Hasselt. Het park behoort uiteraard tot de Plopsa Group. Als indoor park is het ideaal voor een gezinsuitje het hele jaar door. Bovendien hebben ze ook een outdoor gedeelte, waar je gezellig kan vertoeven als het goed weer is. Wil je de drukte vermijden? Kies indien mogelijk een dagje buiten de drukke verlengde weekends en schoolvakanties. Vaak hoor je ook 'Plopsaland Hasselt' als naam voor dit indoor pretpark. Hoewel dit niet de officiële naam is, wordt het door veel mensen gebruikt.

Attracties & Shows

Dit pretpark heeft een overvloed aan familie-attracties zoals de eendjes, de scheve schuit, een piratenspeeltuin, een ballenbad en veel meer. Daarnaast is er ook de avontuurlijke achtbaan de Wickie Coaster. Zoals in elk Plopsa pretpark zijn er natuurlijk ook dagelijks een aantal prachtige shows met bekende Studio 100-figuren. Zo heb je o.a. de Bumba op reis show en de Maya show. Voor een hapje en een drankje kan je o.a. terecht in het Plophuisje of de frituur van Frieda Kroket.

Scholen

Plopsa Indoor Hasselt is ook uiterst geschikt voor een prachtige schoolreis, die eventueel kan gekoppeld worden aan educatief project. Er gelden dan ook extra voordelige prijzen voor scholen. Vaak mogen de begeleiders ook gratis binnen.

Lerarenkaart

Dankzij de openparkdagen van Plopsa, geniet je van gratis entree voor Plopsa Indoor Hasselt, op vertoon van je Lerarenkaart. Bovendien krijgen alle vergezellende personen ook nog eens €5 korting op hun ticket. Dit geldt echter niet tijdens de drukke periode in de zomervakantie. Zie Plopsaschool.be voor meer informatie.

Promoties

Het hele jaar door zijn er fantastische promoties te vinden, zodat je goedkoop naar Plopsa Indoor Hasselt kan. Of het nu bij Groupon, Travelbird of een andere aanbieder is: wij zorgen ervoor dat je geen enkele deal hoeft te missen. Zo kan je ook geregeld profiteren van een (unieke) Plopsa Indoor Hasselt promotiecode of kortingscode. Daarmee bespaar je meteen enkele euro's inkom. Wie korting tickets Plopsa Indoor Hasselt zegt, denkt aan Pretparkdeals.be! Schrijf je bovendien in voor onze E-mail alerts en ontvang een mailtje wanneer er een nieuwe actie verschijnt. Zo hoef je niets te missen!

Thema periodes

In Plopsa Indoor Hasselt heb je enkele leuke thema weekendjes, waaronder het K3 weekend en twee Sint weekends. Maar ook met Pasen en Kerst heb je speciale shows en decoraties. Tijdens de Halloween periode is het dan weer griezelen geblazen in Plopsa Indoor Hasselt. Trek gerust zelf een unieke outfit aan en dompel je onder in de magische sfeer. In het park zelf ontdek je reuzepompoenen, vieze spinnenwebben en zoveel meer. Een unieke uitstap met de kids!Extra informatie

Hieronder vind je links naar relevante informatie, zoals bijvoorbeeld de Plopsa Indoor Hasselt openingsuren.

Officiële Website

Prijzen & Tarieven

Openingsuren

Adres Plopsa Indoor Hasselt

Attracties

Parkplan

Parkfiche


Ontvang gratis top pretpark kortingen in je inbox Mis geen enkele Plopsa Indoor Hasselt korting meer

Relevante blogartikels:

Ontvang de beste pretpark deals in je mailbox. Schrijf je nu in!