Bobbejaanland korting 2024

Korting Bobbejaanland tickets, actiecode & kortingsbonnen juli 2024

Ook interessant:

Veelgestelde vragen

Eerst en vooral door de deals op deze pagina te gebruiken. Als je een abonnement hebt op Bobbejaanland of een ander park, heb je ook al een mooie prijs beet.
Op dit moment betaal je zo'n €39 voor een volwassene ticket. Wie deze pagina goed in de gaten houdt, scoort gemiddeld 35% korting op een ticket en betaalt zo slechts €25,35.

Deze Bobbejaanland deals heb je gemist

Bobbejaanland korting tips

Koop online

Impulsief Bobbejaanland bezoeken kan leuk zijn, maar bestel zeker en vast je ticket online in plaats van deze aan de kassa te kopen. Aan de kassa van Bobbejaanland betaal je namelijk 39,5 euro voor een volwassene en 35,5 voor een kind tussen 1m en 1m40 terwijl je op de website beide tickets voor 24,9 euro kan bestellen. Dit is dus een korting van ongeveer 10 euro voor een kind en zelfs meer voor een volwassene.

Kies voor een abonnement

Indien je zeker weet dat je het park meer dan drie keer gaat bezoeken op een jaar, kan je beter een abonnement nemen. Deze kost 87,90 euro, wat zeer prijzig lijkt maar als je de aparte bezoeken optelt, kom je aan een hogere prijs. Drie keer inkom (74,7 euro) en drie keer parking (24 euro) bekomen samen een bedrag van bijna 100 euro, dus dan is het abonnement goedkoper!

Kies het juiste moment

Elk pretpark houdt ervan om mee te doen aan de feestdagen, daarom moet je dan zeker de ticketprijzen in het oog houden. Denk maar aan de acties bij Halloween of Kerstmis, maar ook geweldige kortingen bij Black Friday. Feestdagen zijn altijd nét dat tikkeltje specialer in een pretpark, geniet er dus ook van!
Bobbejaanland korting 2024

Prijs & Tarieven

Volwassene
€ 39,50
Kinderen 100-140
€ 35,50
Kinderen <100
€ 0,00

Adres (GPS)

Bobbejaanland
Olensteenweg 45
2460 Lichtaart
AntwerpenBelgië
Routebeschrijving Bobbejaanland  

Bobbejaanland Abonnement

Wist je dat een abonnement al voordelig kan zijn vanaf 3 à 4 bezoekjes? Ontdek alle voordelen met een Bobbejaanland abonnement.

Ervaringen 👌

Relevante blogartikels 📰

Pro tip: Op vertoon van een geldig Plopsa jaarabonnement, krijg je 50% korting op de inkom voor volwassenen in Bobbejaanland.

Statistieken

actieve acties 9
kortingscodes toegevoegd 2
acties toegevoegd 146

Populaire uitstapjes 💜

Parkfiche

Bij onze collega's van Pretparken.be ontdek je een complete Parkfiche, vol informatie en data voor Bobbejaanland.

Foto's

Bobbejaanland kortingkorting Bobbejaanland

Over

Bobbejaanland is wel degelijk 't Plezantste Land, met in totaal meer dan 40 sensationele attracties. Ontdek de ontembare gorilla King Kong, de Typhoon achtbaan, de wildwaterbaan en vele andere top attracties. Of je nu houdt van rustige, normale of erg intense avonturen: Bobbejaanland heeft het allemaal. Naast de vele attracties, kan je op geregelde tijdstippen en op verschillende locaties genieten van shows en evenementen

Attracties

Het aanbod bij Bobbejaanland is erg gevarieerd: ga voor de intense ervaring met de Dreamcatcher, El Rio, Speedy Bob, Typhoon of de Sledgehammer. Voor wie het iets rustiger wil aanpakken, kan een bezoekje brengen aan The Forbidden Caves, Indiana River of de gouwe ouwe kettingmolen. Daarnaast heb je nog de befaamde King Kong gorilla en vele andere kinderattracties, waaronder de Ponyride, Kinderland en zoveel meer.

Tickets, Prijzen & de App

Wie Bobbejaanland tickets wil bestellen, kan dat best online doen. Je kan meteen zien welke dag welke prijs heeft en zo flink wat euro's besparen op de prijs voor je inkom ticket. Dus, wie slim is, boekt online! Zo kan je ook ineens een hapje en een drankje aankopen of zelfs een verblijf koppelen aan je Bobbejaanland bezoek. Een leuke tip: download de Bobbejaanland app, zodat je je tickets digitaal kan meenemen. Zo hoef je ze niet meer af te printen. Bovendien bevat de app een interactief parkplan en zoveel meer!

Groepen, scholen & bedrijven

Bobbejaanland houdt rekening met de verschillende groepen in onze samenleving. Zo is er bijvoorbeeld het unieke groepstarief, waarbij je voor slechts €19,50 per persoon, goedkoop naar Bobbejaanland kan! Denk je eraan om met de scouts, chiro of speelpleinwerking naar het pretpark te trekken? Reserveer dan minstens 1 dag op voorhand en profiteer van dit uniek tarief! Ook voor gemengde groepen en mindervaliden zijn er speciale tarieven voorzien. Uiteraard komen ook de scholen aan hun trekken bij Bobbejaanland: vanaf 15 personen krijgen ze een voordelig tarief én per 1 personen mag de leerkracht zelfs gratis binnen. Op vertoon van je lerarenkaart kan je ook een voordelige prijs aan de inkom bekomen. Tenslotte is het ook voor bedrijven erg interessant om met Bobbejaanland in zee te gaan: wat denk je van een leuk bedrijfsuitje met het hele team? Of een heus bedrijfsevent in Bobbejaanland? Het kan allemaal! Geen saaie rollenspellen, maar echt teamwerk gecombineerd met adrenaline. Wat is er beter om te werksfeer te verbeteren, dan samenwerken en samen genieten.

Bobbejaanland acties 2024

Elk jaar heeft Bobbejaanland een resem aan leuke acties en promo's voor jullie in petto. Wij zorgen ervoor met Pretparkdeals.be, dan je geen enkele van die acties hoeft te missen. Zo vind je steeds de laatste aanbiedingen op deze pagina én kan je je inschrijven voor onze e-mail alerts. Zodoende krijg je een mailtje wanneer er een nieuwe Bobbejaanland actie verschijnt. Er zijn dan ook geregeld leuke kortingen: 1+1 gratis op tickets, een kortingscode of actiecode zodat je meteen kan besparen en vele andere unieke aanbiedingen, die we hier allemaal bundelen. Zo vind je vaak een kortingsactie voor Bobbejaanland bij Actie van de Dag, Travelbird of Groupon. Dankzij ons mis je geen enkele van deze promoties en kan je goedkoop naar Bobbejaanland!

Halloween

De Halloween periode is al enkele jaren een top tijd voor de pretparken in ons land. Het is een unieke kans om het attractiepark in een ander licht te zien. En dat bedoelen we ook letterlijk, want het is ook vaak griezelen in het donker! Zo heb je niet alleen de gebruikelijke openingstijden, maar worden ook de zogenaamde 'Nocturnes' georganiseerd. Dit zijn laatavond openingen (vaak tot 21u), waarbij er extra Halloweenplezier gepland staat.

Een uitstapje naar Bobbejaanland met Halloween, staat dan ook garant voor uren griezelplezier. Het park wordt volledig omgebouwd: naast de gebruikelijke attracties, loop je letterlijk spookhuizen, scarezones, unieke shows en angstaanjagende monsters tegen het lijf. Durf jij in 2024 naar Bobbejaanland Halloween?!

Neem contact op via: