Bobbejaanland korting tickets 2018

Korting Bobbejaanland tickets, actiecode & kortingsbonnen februari 2018

Bobbejaanland
Wil je met de scouts, chiro of speelpleinwerking naar Bobbejaanland? Maak gebruik van dit unieke groepstarief en betaal slechts €19,50 per persoon! Het aanbod is geldig vanaf 20 personen en reserveren is verplicht. Voor extra voorwaerden, zie website van Bobbejaanland.

Mis geen enkele Bobbejaanland aanbieding meer

Ook interessant:

Deze Bobbejaanland kortingen heb je net gemist:

Over Bobbejaanland

Bobbejaanland is wel degelijk 't Plezantste Land, met in totaal meer dan 40 sensationele attracties. Ontdek de ontembare gorilla King Kong, de Typhoon achtbaan, de wildwaterbaan en vele andere top attracties. Of je nu houdt van rustige, normale of erg intense avonturen: Bobbejaanland heeft het allemaal. Naast de vele attracties, kan je op geregelde tijdstippen en op verschillende locaties genieten van shows en evenementen. Zo heb je elk jaar de fameuze Halloween special van half oktober tot begin november, maar ook de pretparkloop en Yesterdayland zijn geslaagde events. Voor de allerkleinsten is er dan weer de 'Zing en dans met de smurfen' show. Qua voorzieningen zit je bij Bobbejaanland gebeiteld voor een dagje zonder zorgen: een leuke souvenir, een lekkere hap of een drankje, je hoeft het park niet te verlaten en vind alles in je buurt.

Olensteenweg 45
2460 Lichtaart
België
Bij onze collega's van Pretparken.be ontdek je een complete Parkfiche, vol informatie en data voor Bobbejaanland.

Relevante blogartikels:


Attracties

Het aanbod bij Bobbejaanland is erg gevarieerd: ga voor de intense ervaring met de Dreamcatcher, El Rio, Speedy Bob, Typhoon of de Sledgehammer. Voor wie het iets rustiger wil aanpakken, kan een bezoekje brengen aan The Forbidden Caves, Indiana River of de gouwe ouwe kettingmolen. Daarnaast heb je nog de befaamde King Kong gorilla en vele andere kinderattracties, waaronder de Ponyride, Kinderland en zoveel meer.

Tickets, Prijzen & de App

Wie Bobbejaanland tickets wil bestellen, kan dat best online doen. Je kan meteen zien welke dag welke prijs heeft en zo flink wat euro's besparen op de prijs voor je inkom ticket. Dus, wie slim is, boekt online! Zo kan je ook ineens een hapje en een drankje aankopen of zelfs een verblijf koppelen aan je Bobbejaanland bezoek. Een leuke tip: download de Bobbejaanland app, zodat je je tickets digitaal kan meenemen. Zo hoef je ze niet meer af te printen. Bovendien bevat de app een interactief parkplan en zoveel meer!

Groepen, scholen & bedrijven

Bobbejaanland houdt rekening met de verschillende groepen in onze samenleving. Zo is er bijvoorbeeld het unieke groepstarief, waarbij je voor slechts €19,50 per persoon, goedkoop naar Bobbejaanland kan! Denk je eraan om met de scouts, chiro of speelpleinwerking naar het pretpark te trekken? Reserveer dan minstens 1 dag op voorhand en profiteer van dit uniek tarief! Ook voor gemengde groepen en mindervaliden zijn er speciale tarieven voorzien. Uiteraard komen ook de scholen aan hun trekken bij Bobbejaanland: vanaf 15 personen krijgen ze een voordelig tarief én per 1 personen mag de leerkracht zelfs gratis binnen. Op vertoon van je lerarenkaart kan je ook een voordelige prijs aan de inkom bekomen. Tenslotte is het ook voor bedrijven erg interessant om met Bobbejaanland in zee te gaan: wat denk je van een leuk bedrijfsuitje met het hele team? Of een heus bedrijfsevent in Bobbejaanland? Het kan allemaal! Geen saaie rollenspellen, maar echt teamwerk gecombineerd met adrenaline. Wat is er beter om te werksfeer te verbeteren, dan samenwerken en samen genieten.

Bobbejaanland acties 2018

Elk jaar heeft Bobbejaanland een resem aan leuke acties en promo's voor jullie in petto. Wij zorgen ervoor met Pretparkdeals.be, dan je geen enkele van die acties hoeft te missen. Zo vind je steeds de laatste aanbiedingen op deze pagina én kan je je inschrijven voor onze e-mail alerts. Zodoende krijg je een mailtje wanneer er een nieuwe Bobbejaanland actie verschijnt. Er zijn dan ook geregeld leuke kortingen: 1+1 gratis op tickets, een kortingscode of actiecode zodat je meteen kan besparen en vele andere unieke aanbiedingen, die we hier allemaal bundelen. Zo vind je vaak een kortingsactie voor Bobbejaanland bij Actie van de Dag, Travelbird of Groupon. Dankzij ons mis je geen enkele van deze promoties en kan je goedkoop naar Bobbejaanland!

Halloween

De Halloween periode is al enkele jaren een top tijd voor de pretparken in ons land. Het is een unieke kans om het attractiepark in een ander licht te zien. En dat bedoelen we ook letterlijk, want het is ook vaak griezelen in het donker! Zo heb je niet alleen de gebruikelijke openingstijden, maar worden ook de zogenaamde 'Nocturnes' georganiseerd. Dit zijn laatavond openingen (vaak tot 21u), waarbij er extra Halloweenplezier gepland staat.

Een uitstapje naar Bobbejaanland met Halloween, staat dan ook garant voor uren griezelplezier. Het park wordt volledig omgebouwd: naast de gebruikelijke attracties, loop je letterlijk spookhuizen, scarezones, unieke shows en angstaanjagende monsters tegen het lijf. Durf jij in 2018 naar Bobbejaanland Halloween?!

Pro tip: Op vertoon van een geldig Plopsa jaarabonnement, krijg je 50% korting op de inkom voor volwassenen in Bobbejaanland.

Ontvang de beste pretpark deals in je mailbox. Schrijf je nu in!