Redactie

Onze redactie bestaat uit een team van mensen die een verschillende kijk hebben of uitstapjes allerlei. Gaande van jonge gezinnen en jongeren tot gastschrijvers die hun ervaring met ons willen delen. Wij proberen steeds zoveel mogelijk ervaringen met jullie te delen, zodat jullie de leukste uitstapjes kunnen meemaken.


Thomas

Hey allemaal! Als oprichter van Pretparkdeals.be, probeer ik steeds up-to-date te blijven over de nieuwste deals en die zo goed mogelijk met jullie te delen. Daarnaast trek ik er zo vaak mogelijk op uit met Nadja, zodat we onze ervaringen met jullie kunnen delen!

Nadja

Nadja

Samen met Thomas proberen we zoveel mogelijk uitstapjes te verkennen en daar een verslagje over te maken. Daarnaast ben ik zijn steun en toeverlaat en probeer ik hem tips te geven rond leuke uitstapjes. Af en toe nemen we ook mijn metekindje Josephine mee op stap ?.

Nathan

Nathan

Al sinds ik heel jong ben is pretparken bezoeken een echte passie. Ik probeer zo vaak mogelijk op trip te gaan naar pretparken in het binnen- en buitenland en mijn ervaringen en tips met jullie te delen.

Els

Els

Als ontspanning tussen het studeren door, trek ik er op een zonnige dag graag op uit. Ik hou er ook van om hierover te schrijven en mijn ervaringen te delen met jullie. Mijn persoonlijke favorieten zijn dierenparken en waterattracties, dat gaat me nooit vervelen!

Gastschrijvers

Sander en Anneleen

Sander en Anneleen

Wij bezoeken geregeld met z’n tweetjes een pretpark of dierentuin en delen onze ervaring graag met jullie. Hopelijk kunnen we jullie zo inspireren en/of overtuigen om zelf een bezoekje te brengen. Veel plezier!

Sara en Bram

Sara en Bram

Wij hebben een abonnement op Bobbejaanland, dus wij bezoeken geregeld wel eens een pretpark of dierentuin. Dankzij dit abonnement hebben we ook korting op andere parken, dus je zal zeker nog ervaringen van andere parken van ons tegenkomen op de website.


Neem contact op via: