5 tips voor dagjes uit in de lente

Laatste update: 07/04/2017

Kijk je ogen uit onder water of krijg een adrenalinekick in de achtbaan. In deze 5 parken wordt jouw dagje uit gegarandeerd één groot avontuur. En extra leuk: als je meebiedt op VakantieVeilingen win je de entreekaarten voor de laagste prijs.

1. Bobbejaanland

Bobbejaanland is niet voor niks ‘t plezantste land. Hier verveel je je geen minuut. In dit park in Lichtaart trotseer je de golven van de wildwaterbaan en ga je op ontdekking in The Forbidden Cave. Deze zomer is er een gloednieuwe stuntshow: Wicked Wheels. Bekijk de veiling.

2. Walibi Belgium

In Walibi Belgium is er voor daredevils heel wat te beleven. Van de spannende achtbaan de Cobra tot de gloednieuwe waterbaan Pulsar. Maar dit park in Wavre denkt ook aan de kleintjes. Voor hen is er Walibi Playland, waar ze maar liefst 16 attracties op maat vinden. Bekijk de veiling.

3. SEA LIFE Blankenberge

Loop langs 50 verschillende aquaria met daarin meer dan 2.500 waterdieren. Van zeehonden tot schildpadden, je spot het in SEA LIFE allemaal. In dit park in Blankenberge verbaas je je over de mooie onderwaterwereld en leer je alles over de 7 wereldzeeën. Bekijk de veiling.

4. Plopsaland de Panne

In Plopsaland de Panne vind je 50 attracties voor jong en oud(er). Nieuw dit seizoen is Heidiland met een spannende houten achtbaan en een draaimolen. Kabouter Plop, Bumba en al hun vrienden staan te popelen om je welkom te heten. Bekijk de veiling.

5. Bellewaerde

Wil je niet kiezen tussen spannende attracties en bijzondere dieren? Ga dan naar Bellewaerde in Ieper. Spot de pasgeboren Amoerluipaardjes en ga daarna in de wildwaterbaan. Vergeet ook niet één van de spectaculaire stuntshows te bezoeken. Bekijk de veiling.

En, welke is jouw favoriet? Bij VakantieVeilingen vind je veilingen voor al deze parken en nog veel meer leuke dagjes uit. Bied op mee op tickets en ga op avontuur!

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook

Relevante aanbiedingen:

Plopsa
110,0095,00 | €15 korting

De webshop werd geopend in een nieuw venster. Vul bovenstaande code in tijdens je bestelling. Ga naar de webshop
PLOPSADEALS
Plopsaland De Panne
48,5043,50 | 10% korting

De webshop werd geopend in een nieuw venster. Vul bovenstaande code in tijdens je bestelling. Ga naar de webshop
PLOPSADEALS

Door Thomas

Als beheerder van pretparkdeals.be probeer ik zoveel mogelijk deals met jullie te delen. Zo kan je steeds, mét korting, naar je favoriete pretparken vertrekken. Daarnaast schrijf ik af en toe over een nieuwtje van de pretparken. Veel plezier!
Neem contact op via: