Beekse Bergen tickets via VakantieVeilingen.be

Laatste update: 10/10/2016

In september trokken we naar Safaripark Beekse Bergen, in combinatie met een fantastische citytrip naar Eindhoven. Echt een aanrader! Persoonlijk was ik nog maar 1 keer in Beekse Bergen geweest, maar toen was ik zo klein dat ik me dat amper kan herinneren. Daarom besloten we het er eindelijk eens op te wagen en een bezoekje te brengen aan dit fantastisch park. Maar hoe geraakten we nu zo goedkoop mogelijk aan tickets?! Let’s find out!

De goedkoopste tickets

Op zondag ochtend begon onze ticket hunt ;-). Uiteraard gingen we eerst een kijkje nemen op onze Beekse Bergen pagina, om te kijken of er dit moment geen leuke kortingen te vinden waren. Op dat moment kon je sowieso 2 euro korting krijgen op online tickets, dus dat was al zeker niet slecht. Maar we zagen ook dat je op Beekse Bergen tickets kon bieden via VakantieVeilingen.be. Dus besloten we het er op te wagen! Waarom ook niet, right?!

Bieden via VakantieVeilingen.be

Normaal kosten 2 tickets (inclusief de 2 euro korting per ticket) samen €43. Dus gingen we bieden, maar uiteraard proberen steeds minder te bieden dan die €43. Bovendien komt er bij VakantieVeilingen steeds €5 administratiekosten bij. Iets om rekening mee te houden. Desalniettemin gingen we bieden op twee tickets. De eerste keer mislukte het ons om het hoogste bod te bieden, maar na wat proberen hebben we uiteindelijk een veiling kunnen winnen. Joepie!

We haalden het hoogste bod, namelijk €30. Inclusief de administratiekosten, komt dat neer op €35 voor 2 Beekse Bergen tickets. Dat is toch een lekkere korting van €8 (of zelfs €12 zonder de online korting), oftewel €4 per persoon. Helemaal niet slecht!

gewonnen vakantieveilingen.be

Afhandeling en smartphone tickets

Op voorhand hadden wij een beetje schrik van de afhandeling hiervan. Wel, dat bleek helemaal nergens voor nodig. Op zondag voormiddag hebben wij onze veiling gewonnen en diezelfde namiddag zijn we met onze ‘gewonnen’ tickets nog naar Safaripark Beekse Bergen getrokken. Een fluitje van een cent!

De betaling ging erg vlot en hebben we gewoon met onze smartphone banking app kunnen betalen, zonder problemen. Soms kan het even duren voor de betaling afgerond is, maar bij ons was het alvast na een minuutje al rond.

En hoe zit het dan met die tickets? Waar tover je die vandaan? Die krijg je na betaling gewoon via e-mail toegestuurd. Of beter zelfs: die kan je terugvinden in de VakantieVeilingen app. Eenmaal in het park aangekomen, zorg je dat ze de barcode van die tickets goed kunnen inscannen en je bent vertrokken voor een hemels dagje plezier!

VakantieVeilingen tips en tricks

Om jou te helpen je volgende veiling te winnen op VakantieVeilingen.be en alles vlot te laten verlopen, geven we enkele handige tips:

  • Probeer te bieden op momenten dat er minder mensen ‘online’ zijn. ’s Ochtends bijvoorbeeld kan je in het algemeen meer kans maken om een veiling te gaan winnen.
  • Tracht op voorhand voor jezelf in te schatten hoeveel je zelf zou willen bieden voor de tickets. Houd er steeds rekening mee dat er €5 administratie kosten bij komen.
  • Check even hoe lang de veiling loopt en wanneer ze ongeveer beginnen. Je hoeft echt niet elke 5 seconden naar je smartphone te kijken om zo’n veiling te winnen.
  • Wanneer de veiling bijna ten einde loopt, kijk je even op welk bedrag ze momenteel zitten. Ligt het al te hoog? Laat deze bieding dan links liggen en focus je al op de volgende sessie.
  • Is de veiling bijna ten einde en ligt het hoogst geboden bedrag nog steeds een stuk onder het hoogst wat jij zou willen bieden? Volg even de biedingen op. Vul zelf al een bedrag in dat je zou gaan bieden net voor het einde. Zorg ervoor dat dat bedrag 2-3 euro hoger ligt dat het laatst geboden bedrag. Zo zorg je ervoor dat ze je niet last minute nog overbieden.
  • Laatste en belangrijkste tip: Gebruik de VakantieVeilingen app, want het is véél gemakkelijker en vlotter om te bieden. Zo vergroot je de kans dat je tijdig kan bieden. Alsook voor de tickets is het erg handig.

Zo, hopelijk helpt dat je weer verder om de goedkoopste tickets te kunnen aankopen. Veel plezier alleszins!

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook

Relevante aanbiedingen:

Door Thomas

Als beheerder van pretparkdeals.be probeer ik zoveel mogelijk deals met jullie te delen. Zo kan je steeds, mét korting, naar je favoriete pretparken vertrekken. Daarnaast schrijf ik af en toe over een nieuwtje van de pretparken. Veel plezier!
Neem contact op via: