Bellewaerde opent groot waterpark in 2019

Laatste update: 26/06/2017

Onlangs kwam het West-Vlaamse attractie- en dierenpark Bellewaerde met nieuws uit onverwachte hoek. In 2019 zal het park een gloednieuw indoorwaterpark toevoegen aan hun aanbod. Het gaat om de grootste investering in de geschiedenis van Bellewaerde.

In het voorjaar van 2019 moet in Bellewaerde een splinternieuw waterpark openen. Het zwemparadijs zal ‘Bellewaerde Aquapark’ heten en moet het meest complete familiewaterpark van België worden. Het wordt maar liefst 3000 m² groot en zal onder andere diverse waterglijbanen, waterspeeltuigen, een lazy river, een welnesszone en een buitenzone bevatten. Alles wordt in een mooi groen kleedje gestoken.

Met een totaalbedrag van maar liefst 17 miljoen euro is het voor Bellewaerde de grootste investering ooit. De werkzaamheden zouden ongeveer anderhalf jaar in beslag nemen.

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook

Door Nathan

Pretparken zijn voor mij al vanaf ik klein was een echte passie, ik heb dan ook al veel pretparken bezocht in binnen- en buitenland. In oktober 2014 ben ik zelf een website gestart en ben tot nu de trotse beheerder van N8N Rides. Sinds juli 2015 werk ik ook mee aan Pretparkdealz om jullie op de hoogte te houden van de leukste nieuwtjes uit de pretparken!
Neem contact op via: