Bellewaerde stopt verkoop van abonnementen

Laatste update: 02/05/2018

Bellewaerde park in Ieper stopt meteen met de verkoop van abonnementen. Sinds dinsdag 1 mei 2018 zijn er geen abonnementen meer beschikbaar voor Bellewaerde. De afgelopen weken en maanden waren de passen zó erg in trek, dat ze beslist hebben de verkoop te staken.

bellewaerde abonnement adventure pass
© Bellewaerde

Wellicht zullen er pas volgend jaar weer jaarabonnementen beschikbaar zijn. “Anders wordt het te druk“, is de uitleg van het park. De kwaliteit van de ervaring voor alle bezoekers moet gewaarborgd blijven.

Sinds dit jaar werd een nieuw soort jaarkaart geïntroduceerd. Een Bellewaerde abonnement werd verkocht onder de naam ‘Adventure Pass’. Tot en met 30 april, werd deze dan nog eens met 20% korting verkocht online. Zo betaalde je slechts €47 ipv €59 voor een jaarabonnement. Via onze speciale pagina rond abonnementen, kon je zo berekenen dat je vanaf 2 bezoeken, je reeds voordeel haalde uit deze Adventure Pass.

Ook bij Walibi Belgium kan je een variant aankopen, de zogenaamde ‘Let’s Go Pass’. Daar verkopen ze wél nog abonnementen, maar de extra optie ‘Bellewaerde’ is niet meer beschikbaar.

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook

Door Thomas

Als beheerder van pretparkdeals.be probeer ik zoveel mogelijk deals met jullie te delen. Zo kan je steeds, mét korting, naar je favoriete pretparken vertrekken. Daarnaast schrijf ik af en toe over een nieuwtje van de pretparken. Veel plezier!
Neem contact op via: