Onze Bobbejaanland ervaring

Laatste update: 03/05/2018

Op een prachtige zomerdag, trokken we met een groepje vrienden richting ‘T Plezantste Land. In Bobbejaanland vind je een allegaartje aan attracties en interessante evenementen. Aangezien het lekker warm was, keken we al uit naar de waterattracties, maar ook naar de adrenaline van de achtbanen van dienst.

Attracties

Met meer dan 40 attracties is Bobbejaanland echt een groot pretpark met veel verschillende entertainment mogelijkheden. Eerste op ons lijstje: Typhoon. Pittige rollercoaster, die je haar rechtop doet staan. Echt een aanrader voor de thrillseekers onder ons. Next: El Rio. Het was ondertussen erg heet geworden, dus zorgde El Rio voor de nodige afkoeling. Daarom besloten we nog iets te zoeken met lekker veel water en afkoeling: de Banana Battle. Deze vonden we zo leuk dat we het 2 keer achtereen gedaan hebben. De opzet is heel simpel: je zit in een boot die een voorgeprogrammeerd parcours aflegt. Tijdens je boottochtje, kan je andere boten het vuur aan de schenen leggen met je waterkanonnen. Heel erg leuk als je je vriendengroep splitst in verschillende boten en zo elkaar kan beschieten. Top!

Na de middag begonnen we rustig – we zaten nog vol van ons middagmaal – met de Big Bang. Die klinkt spectaculair, maar is eigenlijk een rechttoe rechtaan waterglijbaan in een rubberbootje. Echt nat word je niet, maar het gaat wel lekker snel. Daarna besloten we ook even de Bob Express te nemen, leuk als tussendoortje.

Terug tijd voor een shot adrenaline. Op naar Dizz! Deze maakt je echt even duizelig. Niet helemaal ons ding, maar wel tof voor een keertje. Vervolgens verslonden we de Wildwaterbaan en Dreamcatcher. Allebei heel erg fijn en absoluut de moeite om eens mee te maken!

De dag liep zo stilaan op z’n einde en dan zagen we een groot ‘rad’ heen en weer slingeren én rond z’n as draaien. Om eerlijk te zijn leek dit ons aanvankelijk nogal saai. je vliegt gewoon heen en weer en zoiets hadden we ook al gedaan op de plaatselijk kermis. Tot we dichterbij kwamen.. de Sledgehammer is énorm en vliegt heel hard heen hen weer. Je moet het echt gezien hebben om het te snappen. We besloten het dan toch maar te proberen. Gevolg? De helft van onze groep moest bijna overgeven :D. Heerlijke adrenalinestoot, maar wel geen aanrader als je net gegeten hebt of als je je niet optimaal voelt.

Conclusie

Kortom, een dag vol plezier in Bobbejaanland. Op een mooie zomerse dag, is dit echt een aan te raden pretpark. Zeker als je fan bent van waterattracties, afgewisseld met adrenalinestoten, absoluut de moeite.

Supertip

Voor de échte pretpark fanaten hebben we nog een leuke supertip: met een Plopsa FunCard krijg je niet alleen onbeperkte toegang tot de Plopsa parken, maar ook nog eens 40 à 50% korting op vrijwel alle andere pretparken.

Stel je bezoekt de 3 grote plopsa parken en 3 grote andere pretparken van België. In totaal zou dit je ongeveer 210 euro kosten. Met een Plopsa FunCard slechts 120 euro. Zo bespaar je zomaar eventjes 90 euro! Toch eens de moeite waard om over na te denken ;-).

Minder frequente bezoekers van de pretparken, kijken best altijd even naar onze topdeals of naar het pretpark dat ze willen bezoeken, zo bespaar je altijd op je pretpark tickets!

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook

Door Thomas

Als beheerder van pretparkdeals.be probeer ik zoveel mogelijk deals met jullie te delen. Zo kan je steeds, mét korting, naar je favoriete pretparken vertrekken. Daarnaast schrijf ik af en toe over een nieuwtje van de pretparken. Veel plezier!
Neem contact op via: