Bobbejaanland kondigt spectaculaire achtbaan aan

Laatste update: 02/03/2018

Enkele dagen geleden kwam Bobbejaanland met verrassend nieuws naar buiten. In 2019 zal het Vlaamse pretpark een spectaculaire nieuwe achtbaan openen. De attractie zal driemaal gelanceerd worden en meerdere inversies bevatten.

 

Onlangs verraste Bobbejaanland de hele pretparkwereld met opvallend nieuws. In 2019 opent het park een nieuwe achtbaan van de Duitse bouwer Gerstlauer. Het wordt een triple-launch coaster waarbij bezoekers eerst voorwaarts, daarna achterwaarts en ten slotte nogmaals voorwaarts gelanceerd worden, telkens aan een hogere snelheid.

De achtbaan zal zich bevinden in de buurt van Typhoon en Sledgehammer. Deze twee attracties zullen samen met de nieuwe achtbaan een nieuw themagebied vormen. Maar liefst drieduizend vierkante meter, dat voordien nog backstage-area was, wordt bij het park betrokken. De werkzaamheden zullen in de zomer van 2018 beginnen. Het wordt de grootste investering in de geschiedenis van Bobbejaanland.

In 2017 opende er een gelijkaardige achtbaan in Attractiepark Slagharen, Gold Rush. Bobbejaanland zegt dat hun achtbaan hoger, sneller en steiler wordt. Hij krijgt ook minimum drie inversies.

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook

Door Nathan

Pretparken zijn voor mij al vanaf ik klein was een echte passie, ik heb dan ook al veel pretparken bezocht in binnen- en buitenland. In oktober 2014 ben ik zelf een website gestart en ben tot nu de trotse beheerder van N8N Rides. Sinds juli 2015 werk ik ook mee aan Pretparkdealz om jullie op de hoogte te houden van de leukste nieuwtjes uit de pretparken!
Neem contact op via: