De 11 beste kortingsacties voor de Efteling in 2019

Laatste update: 20/02/2019

Een dagje met het gezin naar de Efteling. Het voelt altijd weer een beetje als thuiskomen. Een vrolijke wandeling door het sprookjesbos, of een hevige rit in de python. Je vindt het er allemaal! Helaas hangt er aan dit unieke attractiepark ook een prijskaartje. Voor één dagticket betaal je al snel 38 euro, tussen 1 juli en 31 augustus loopt dit zelfs op tot 40 euro. Gelukkig zijn er heel wat manieren om korting te krijgen. Hier vind je de 11 beste tips om korting te scoren voor de Efteling.

Nieuwsbrief

Wie zich inschrijft voor de nieuwsbrief van de Efteling zal regelmatig kortingsacties krijgen. Als je dat gedaan hebt, krijg je op je verjaardag nog een extra verrassingsaanbieding. Hiermee valt een hoop korting te scoren!

Spaaractie van Albert Heijn

In het begin van ieder jaar is er bij Albert Heijn een spaaractie. Bij elke 10 euro aan boodschappen krijg je een zegel. Als je 5 zegels hebt gespaard, krijg je 10 euro korting op je Eftelingticket. We verwachten dat deze actie binnenkort weer van start zal gaan.

Tiqets

Op de website van ‘Tiqets’ vind je tickets voor verschillende musea, concerten, attractieparken … . Deze zijn regelmatig met korting verkrijgbaar. Ook voor de Efteling zijn er vaak goedkopere kaartjes aangeboden.

Groupon

Groupon is een website waarop verschillende kortingsbonnen worden aangeboden. Zo kon je er vorige zomer een bon vinden met 10 euro korting en een gratis parkeerticket. Deze deal is momenteel niet verkrijgbaar, maar we verwachten dat er binnenkort weer een gelijkaardige actie zal verschijnen.

SocialDeal

SocialDeal is een website die gelijkaardig is aan Groupon. Je vindt er geregeld kortingsacties voor o.a. de Efteling. Momenteel is er een deal te vinden voor een dagticket, met ontbijt en een overnachting. Hiervoor betaal je nu 69,50 euro i.p.v. 103,50. De acties variëren doorheen het hele jaar.

Efteling.com

Als je je tickets op voorhand koopt uit de webshop van de Efteling krijg je altijd 2 euro korting. Voor een ticket van 38 euro zal je dus slechts 36 euro moeten betalen. Verder zijn er af en toe acties met kortingen van o.a. 25 procent. Deze acties zijn meestal beschikbaar in het voor –en na seizoen.

Plopsa abonnement

Iedereen die een abonnement heeft op de plopsaparken kan goedkoper naar de Efteling. Voor je normale toegangsticket betaal je het hele jaar door 4 euro minder. Voor degenen die de wintereditie willen bezoeken, staat er zelfs een korting van 40 procent klaar.

Flair en andere

Via het magazine Flair vind je een leuke kortingsbon. Ook via Libelle en andere magazines vind je vaak leuke aanbiedingen voor de Efteling. Houd zeker ook Shedeals.be in de gaten, voor leuke deals.

HEMA

In de HEMA kan je altijd kaartjes kopen voor de Efteling. Regelmatig wordt er op deze tickets korting gegeven. Als je een Efteling fan bent, en je passeert toevallig in de Hema, dan kijk je dus best vlug of er tickets met korting verkrijgbaar zijn.

Attractiontix

Op deze Engelse website kan je tickets vinden tussen de 29 en 34 pond. Afhankelijk van de wisselkoers betaal je hier minder voor je ticket. Voorlopig is deze deal niet beschikbaar, maar daar zal wellicht verandering in komen.

Bedrijfsdagen

Doorheen het jaar zijn er verschillende bedrijven die tickets weggeven voor hun bedrijfsdagen. Zo is er momenteel een actie van Philips waarbij je bij aankoop van bepaalde producten 2 gratis kaartjes krijgt voor het attractiepark. Deze zijn uiteraard enkel geldig tijdens hun bedrijfsdagen. Door even te googelen vind je de verschillende bedrijfsdagen gemakkelijk terug.

 
Dit waren de 11 beste manieren om de Efteling met korting te bezoeken. Uiteraard zijn er verschillende andere manieren. Daarom is het aangeraden om pretparkdeals.be nog eens te raadplegen voor het bestellen van je tickets. Met wat geluk is er een code te vinden waarmee je extra korting krijgt.

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook

Door Thomas

Als beheerder van pretparkdeals.be probeer ik zoveel mogelijk deals met jullie te delen. Zo kan je steeds, mét korting, naar je favoriete pretparken vertrekken. Daarnaast schrijf ik af en toe over een nieuwtje van de pretparken. Veel plezier!
Neem contact op via: