Disclaimer

Pretparkdeals.be voorziet een overzicht van actuele pretpark kortingen en acties online. Op deze manier kan u gratis en voor niets al deze aanbiedingen bekijken en daar gebruik van maken.

Pretparkdeals tracht ten allen tijde alle aanbiedingen up-to-date en werkende te houden. Indien u acties tegenkomt die niet (meer) werken of die niet geldig zijn, mag u ons daar altijd van op de hoogte brengen.

Door gebruik te maken van de informatie op deze website (www.pretparkdeals.be) of haar nevendiensten zoals de nieuwsbrief, social media of banners of welke vorm van uiting en communicatie dan ook, gaat u akkoord met deze disclaimer.

Informatie op deze website en elk andere vorm van intellectuele eigendommen behoren toe aan pretparkdeals.be. Zonder nadrukkelijk schriftelijke toestemming mag de informatie op deze website niet gebruikt worden voor publicatie in welke vorm dan ook.

Pretparkdeals.be verwijst naar aanbieders van producten en diensten. Bij de aanschaf van een product of dienst gelden de aankoopvoorwaarden van de desbetreffende winkel of dienstverlener. Pretparkdeals verkoopt zelf geen producten. Wij hebben geen contacten met verkoop afdelingen van de diverse adverteerders en kunnen ook niet bemiddelen bij problemen rond de aankoop van een product en/of dienst.

Copyright Pretparkdeals.be 2015 tot heden

Neem contact op via: