Gillen en beven in Walibi Belgium!

Laatste update: 02/11/2015

Halloween, krijg jij al meteen panische angsten als je er nog maar aan denkt? Of ben jij voor niets of niemand bang? Walibi pakt dit jaar uit met maar liefst 6 nocturnes en 8 spookhuizen, waaronder het nieuwe Lumberjack.

Op 24 en 31 oktober en op 1, 2, 6 en 7 november is het park tot 22u geopend. Vanaf 18u zijn de zombies niet meer te houden, ze hebben bloed geroken, jouw bloed! Zij met een gevoelige ziel, pas op… Afsluiten doet Walibi traditioneel met een vuurwerkshow, absoluut de moeite waard om te bekijken! En een nocturne beleef je best als 16+.

Halloween zonder spookhuizen, dat is zoals een pretpark zonder attracties. Met maar liefst 8 spookhuizen zal het angstzweet en het bloed over jouw lijf stromen!

LUMBERJACK
Een leuke boswandeling zat er niet in… In dit luguber bos staat een afgelegen atelier. En ja hoor, het gruwelijk gekrijs en het geluid van kettingzagen komt daar vandaan. Niemand weet wat er zich in het atelier afspeelt, niemand is er al ooit levendig uitgekomen. Vluchten heeft trouwens geen zin meer, de moordlustige houthakker Lumberjack weet je wel te vinden! Durf jij het aan en kom je levend uit het bos?
Betalend: €5
Open: 11u00-18u00; 12u00-22u00 (nocturne)

VILLA 13
Een paar jaar geleden kocht Walibi een huis op minder dan 100m van het park. Een goede aankoop dachten ze… Tot op heden staat dit huis er nog, in oorspronkelijke staat. De oude eigenaar, een echte psychopaat, heeft zijn sporen nagelaten… Zijn paranormale activiteiten blijven zelfs nu nog doorgaan. Zijn auto reed spontaan de garage binnen, zijn wc stond opeens in de gang. Fysiek zal je het wel aankunnen, maar mentaal? Dat is nog maar de vraag…
Betalend: €5
Open: 12u00-18u00; 13u00-22u00 (nocturne)

VIRUS – Z1
Ken jij Marva al? Ze is eigenlijk nog wel een toffe dame. Maar waag het niet om haar schuilplaats te betreden… Hier wordt namelijk het dodelijke Z1-virus bereid. Marva wil het menselijk ras uitroeien, te beginnen met jou als indringer! Ik heb je gewaarschuwd, het virus is DODELIJK!
Gratis
Open: 13u00-18u00; 14u00-21u00 (nocturne)

PROJECT INVAZION
Eindelijk goed nieuws. Project Invazion is een missie om de wereld te redden. Alleen kregen ze wat tegenslag… De locatie van de legerbasis is toch minder geheim dan eerst gedacht. Wrede buitenaardse wezens hebben de legerbasis overgenomen. En de mens, is hun vijand, zal jij levend kunnen vluchten?
Gratis
Open: 13u00-18u00; 14u00-22u00 (nocturne)

ASYLUM
Igor is de meest vernieuwende man in Walibi, hij wil namelijk het onsterfelijke wezen creëren. Wat krijg je al als je een zombie met een vampier samenvoegt? Om die vraag te beantwoorden liet Igor achter dit eeuwenoude herenhuis een heus laboratorium maken. En iemand moet natuurlijk zijn mislukte creaties voeden… Ik heb gehoord dat die creaties het liefst mensenvlees eten… Waag jij het, aanbellen bij dit herenhuis en worden opgeslokt door de geheimen die dit huis herbergt?
Betalend: €5
Open: 12u00-18u00; 13u00-22u00 (nocturne)

TOXIC RIVER
Eindelijk rust, een boottochtje. Maar ik waarschuw je, eens aan boord van het schip is er geen weg meer terug… En uit de boot springen is helaas geen optie, het water is iets of wat giftig te noemen. Een vaartochtje slaat toch niemand af?
Gratis
Open: 11u30-17u00; 11u30-17u00 (nocturne)

PANIC HOUSE 4D
Voor degene die liever geen spookhuis doorwandelt, ga zitten en geniet. Walibi mag trots zijn op hun ontspannende film! Ben je eten vergeten, eet jouw nagels. Ben je drank vergeten, drink jouw bloed! De kans dat je gillend wilt buiten lopen is groot… Maar zitten zal je blijven!
Gratis
Open: 10u00-18u00; 10u00-22u00 (nocturne)

WALIBI’S SECRET
Volwassen niet toegestaan. Dus geen handje van de mammie of pappie meer om je aan vast te klampen! En geen paniek wanneer de muren en het plafond bewegen, dit is het normaalste wat hier te vinden is…
Gratis
Open: 12u00-18u00; 12u00-21u00 (nocturne)

Naast de 8 spookhuizen heb je nog de 5 scare zones. De monsters zullen je nooit met rust laten, nooit! En voor wie nu nog geen schrik heeft, kon op 30 oktober naar de eerste Terror Night. Van 18u tot 23u kon je voor €99 alle spookhuizen gaan beleven en zoveel eten en drinken als je wou (af en toe een zombie naar binnenwerken en een beker puur bloed is ook wel eens lekker). En als afsluiter om 22u40 een slotshow. Dus voor €99 pure angst!

Voor degene die het nu al in hun broek doen, blijf deze week weg uit Walibi! Voor de rest, verschrikkelijk plezier gewenst. En wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele doodsangsten…

Halloween in Walibi. Vind hier tickets met korting!
Van 17 oktober tot en met 7 november, durf jij het aan?

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook

Relevante aanbiedingen:

Door Dieter

Als vaste fotograaf van N8N Rides heb ik al enkele pretparken in detail kunnen bestuderen. Pretparken bezoeken is dan ook een echte hobby van mij geworden. Als ik geen pretpark kan bezoeken, zoek ik interessante informatie en nieuwsartikels op over de pretparken, die ik dan samenvat in een nieuw artikel.
Neem contact op via: