Goedkoop naar Center Parcs: 7 Top Tips

Laatste update: 07/03/2018

Zin in een heerlijk ontspannend verblijf in Center Parcs? Kies je favoriete park in België, Nederland, Duitsland of Frankrijk en geniet! Center Parcs bied je de rust van de natuur, een duik in een spetterend waterpark en een heerlijke tijd met familie en vrienden. Hieronder ontdek je hoe je van al dat leuks geniet aan de scherpste prijzen met de 7 supertips van pretparkdeals.be!

center parcs cottages

1 Vroegboekkorting

Weet je nu al perfect wanneer je wat ontspanning kan gebruiken? Reserveer dan tijdig je verblijf en geniet van een fikse vroegboekkorting. Zo vertoef je gegarandeerd in de accomodatie van je dromen en leef je in alle rust toe naar je droomverblijf.

2 Friends voordelen: goedkopere tarieven voor vaste klanten

Center Parcs koestert jouw trouw en beloont je hiervoor met voordelige Friends tarieven. Schrijf je daarnaast zeker ook in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van uitzonderlijke en tijdelijke kortingen. Extra voordelig genieten dus!

3 Familie en 55+ korting: goedkoop op stap met de hele familie

Meer vakantiepret voor minder geld? Reserveer dan snel je verblijf met de hele familie of je favoriete vriendengroep. Je geniet al van deze fijne groepskorting met één kind jonger dan 13 of een volwassene van ouder dan 15 jaar in je gezelschap.

center parcs familie korting

4 Speciale aanbiedingen

Center Parcs strooit geregeld zelf met kortingen op hun website. Hou deze regelmatig in het oog en reserveer je verblijf tijdens de bungalowrace, waanzinnige woensdag of de pack & go- formule.

5 Vergelijk de goedkoopste prijzen

De prijzen tussen de verschillende websites van Center Parcs durven onderling wel eens te verschillen. Reden hiervoor zijn de schoolvakanties die in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland niet altijd samenvallen. Het loont de moeite om je reservatie even door de verschillende websites te halen. Wie weet scoor je toch nog een kleine extra korting!

6 Last minutes

Niet enkel de vroege vogels krijgen een beloning bij Center Parcs. Ook de late beslissers krijgen hun deel van de kortingskoek. Ben je flexibel wat betreft accommodatie of heb je last minute een adempauze nog? Dan is de last minute korting jouw ideale besparingsformule!

7 Pretparkdeals

Op zoek naar nog straffere kortingen? Rep je dan naar het Center Parcs overzicht van pretparkdeals.be! Wij volgen voor jou de strafste deals op de voet. Zo geniet je van jouw welverdiende rust tegen een nog comfortabelere prijs.

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook

Door Thomas

Als beheerder van pretparkdeals.be probeer ik zoveel mogelijk deals met jullie te delen. Zo kan je steeds, mét korting, naar je favoriete pretparken vertrekken. Daarnaast schrijf ik af en toe over een nieuwtje van de pretparken. Veel plezier!
Neem contact op via: