Beleef een huiveringwekkend Halloween in de pretparken

Laatste update: 25/09/2017

De zalige pretparkzomer zit er intussen officieel op: de herfst is in het land! Gelukkig staat deze periode niet enkel voor donkere avonden, frisse temperaturen en mijmeren over heerlijke zomerse pretparkuitstappen. De herfst brengt ons namelijk ook een heerlijk huiveringwekkende feestdag: Halloween! In je favoriete pretpark krijgen horrorhuizen vorm en komen de afgrijselijkste maskers uit de kast voor het gruwelijkste griezelfeest van het jaar. Klaar voor een bangelijke herfst? Overloop dan even onze tips en reserveer snel je tickets!

1. De grootste pret beleef je in de grootste parken

Grote pretparken sparen kosten noch moeite om je helemaal onder te dompelen in je wreedste nachtmerrie. Het echte werk vind je in België dan ook bij deze drie toppers:

Bobbejaanland – The fear is real
Maar liefst vijf spookhuizen staan klaar in Bobbejaanland, om je de schrik van je leven te bezorgen. Zo beleef je tijdens de ‘Sonar Toxic Deep Sea Survival’ een interactief en gruwelijk avontuur dat zich afspeelt in het jaar 2273. Daarnaast zorgen drie ‘scarezones’, twee shows en knetterend vuurwerk voor een gruwelijk spektakel. Bobbejaanland kreeg vorig jaar de prijs voor het beste Halloween evenement van België (Diamond Thempark Awards 2016) en lijkt deze ook dit jaar te willen opstrijken. Niet te missen dus!

bobbejaanland halloween
Bron: https://halloween.bobbejaanland.be/

Bellewaerde: Fiësta Mortal
Klaar voor een huiveringwekkend feest om nooit te vergeten? Op het feest van Don Eduardo de los Muertos staan trollen, heksen, zombies, moordlustige dokters en krankzinnige kampeerders klaar om je de wreedste avond van je leven te bezorgen. Sidder, beef en … geniet van Halloween in Bellewaerde!

halloween bellewaerde
Bron: https://www.bellewaerde.be/nl/evenementen/halloween-fiesta-mortal

Walibi – Enjoy the day, fear the night
Op het grootste Halloween evenement van België neem je een duizelingwekkende duik in het griezelige onbekende! Overdag genieten de allerkleinsten van een magisch en bijzonder spektakel, wanneer de avond valt nemen huiveringwekkende monsters het park over. Gruwelpret voor groot en klein, dat vind je alleen bij Walibi!

halloween walibi belgium
Bron: https://www.walibi.com/belgium/be-nl/halloween

2. Plan je bezoek en koop je tickets op voorhand online

Wees goed voorbereid om volop te genieten van je ergste nachtmerrie. Eens de donkere poorten van de Halloweenparken achter je dichtslaan is er geen weg meer terug! De meeste parken starten op zaterdag 14 oktober met de griezelpret en gaan door tot zondag 5 november. Geen tijd overdag? Tijdens de nocturnes beef je zo mogelijk nog harder! Tickets voor al die horror koop je online en bij voorkeur op voorhand. Vaak zijn ze voorafgaand aan de festiviteiten goedkoper en bespaar je nog een flinke duit. Te laat voor de voorverkoop of last minute nog op stap? Reserveer je tickets dan via pretparkdeals.be en betaal gegarandeerd de laagste prijs!

3. Je bent nergens veilig … of toch?

Tijdens de Halloweenfestiviteiten krijg je in je favoriete pretpark het gevoel dat het gevaar achter elke hoek loert. In realiteit is niets echter minder waar en blijft jouw veiligheid voor de parken topprioriteit. Help hen hierbij een handje en volg adviezen over verkleedpartijen nauwgezet op.

Wij wensen je alvast een verschrikkelijke Halloween toe!

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook

Door Thomas

Als beheerder van pretparkdeals.be probeer ik zoveel mogelijk deals met jullie te delen. Zo kan je steeds, mét korting, naar je favoriete pretparken vertrekken. Daarnaast schrijf ik af en toe over een nieuwtje van de pretparken. Veel plezier!
Neem contact op via: