Top tip: Lerarendagen Bellewaerde en Walibi Belgium

Laatste update: 20/06/2018

Ben je als leerkracht nog op zoek naar een leuke bestemming voor de jaarlijkse schoolreis of wil je met de klas eens iets anders proberen? Dan hebben we bij Pretparkdeals voor jou een supertip: de ‘lerarendagen’ in Bellewaerde en Walibi Belgium.

Een pretparkbezoek is en blijft een geweldige schooluitstap voor kleuters, lagere school of middelbaar. Door de mooie kortingstarieven die voor groepen en scholen worden aangeboden, besparen de ouders heel wat geld en als leerkracht mag je vaak gratis binnen. In Walibi mag er bijvoorbeeld 1 begeleider gratis mee per 10 kleuters of 15 leerlingen. Wie aan het rekenen gaat, zal snel zien dat een pretparkbezoek voor zijn geld nog steeds een voordelige keuze is. Het is een dag heerlijk plezier maken, maar het kan ook erg leerrijk zijn. Om met de klas of school zo veel mogelijk uit deze dag te halen is een goede voorbereiding uiteraard erg belangrijk.

 

lerarendagen walibi bellewaerde
Copyright Walibi.com

Jaarlijks organiseren Bellewaerde en Walibi Belgium een aantal ontdekkingsdagen speciaal voor leerkrachten. Je krijgt op vertoon van je lerarenkaart gratis toegang tot het park om zo te ontdekken welke attracties er leuk, spannend of juist leerrijk zijn en deze zo in het lessenpakket te kunnen passen. De ideale voorbereiding dus voor een geslaagde klassikale pretparkuitstap. Bovendien mag je nog tot 4 personen meenemen aan leerlingentarief, plezier verzekerd aan een scherpe prijs! De lerarendagen gelden voor alle leerkrachten in het kleuter-, basis- en secundair onderwijs.

 

De lerarendagen vinden plaats in het voorjaar, meestal rond april en mei. Je ontloopt zo ook de drukte van het hoogseizoen en hebt nog ruim de tijd om je schoolbezoek voor te bereiden.


Foto’s van de lerarenkaart vallen onder het copyright van Klasse.be en het Vlaams Ministerie van Onderwijs.

Hoe deelnemen? Heel makkelijk, surf gewoon naar Walibi lerarendagen of Bellewaerde lerarendagen en schrijf je helemaal gratis in voor een dag naar keuze. Op vertoon van je lerarenkaart geniet je dan van een heerlijk dagje pretpark terwijl je eigenlijk je les voorbereidt. Wie koppelt nu niet graag het aangename aan het nuttige?

Wil je graag op de hoogte blijven van nieuws over de lerarendagen van Bellewaerde of Walibi Belgium, abonneer je dan snel op de nieuwsbrieven van deze parken. Zo ben je er als eerste bij als de data voor 2019 worden bekendgemaakt.

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook

Door Thomas

Als beheerder van pretparkdeals.be probeer ik zoveel mogelijk deals met jullie te delen. Zo kan je steeds, mét korting, naar je favoriete pretparken vertrekken. Daarnaast schrijf ik af en toe over een nieuwtje van de pretparken. Veel plezier!
Neem contact op via: