Verblijf vanaf 2019 in Pairi Daiza bij de wilde dieren

Laatste update: 08/02/2018

Ben je gefascineerd door wilde dieren en is het altijd je droom geweest om in de buurt van echte wilde dieren te kamperen? Je wildste dromen worden straks werkelijkheid in dierenpark Pairi Daiza!


© Photo News

Uitbreiding

Pairi Daiza wil graag uitbreiden met een nieuwe dierenzone en diverse overnachtingsmogelijkheden. Hierdoor kunnen dierenliefhebbers lekker blijven overnachten in hun favoriete dierentuin tussen echte wilde dieren, zoals panda’s, gorilla’s, beren en nog veel meer. Het park is momenteel bezig met het plannen en de voorbereiding om uit te breiden. Er zal een Indiaans dorp met huisjes worden gebouwd en een groot hotel. Daarnaast worden er tien ondergrondse slaapplaatsen gecreëerd. Dierenpark Pairi Daiza wil haar gasten een unieke ervaring bieden!

Onderga een unieke beleving met wilde dieren

In het dorpje met cabana’s kunnen bezoekers verschillende wilde dieren ontdekken. Zo heb je een prachtig zicht op de natuur, kun je wilde dieren zoals beren en wolven en vele andere soorten spotten wanneer je de gordijnen in je cabana opentrekt of als je lekker op het terras zit te relaxen. Vanuit het hotel heb je zicht op onder andere zeeleeuwen, koala’s en giraffen. In Pairi Daiza bestaat ook de mogelijkheid om ’s ochtends de dieren te helpen voederen. Bij Pairi Daiza beleef je gegarandeerd een ‘beestachtige’ overnachting! Je zult een ongelooflijk avontuur ondergaan in dit dierenpark, want de nachtelijke beleving is totaal anders dan die van overdag! Er zijn dieren die ’s nachts jagen en de geluiden die je in de nachtelijke uren hoort zijn adembenemend. Pairi Daiza streeft ernaar om de verblijven vanaf het voorjaar van 2019 in gebruik te kunnen nemen zodat dan de eerste bezoekers al tussen de wilde dieren kunnen overnachten. Binnenkort kun je dus je koffers pakken en dieren van over de hele wereld om je heen ervaren.

Foto’s vallen onder het copyright van Photo News

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook

Door Thomas

Als beheerder van pretparkdeals.be probeer ik zoveel mogelijk deals met jullie te delen. Zo kan je steeds, mét korting, naar je favoriete pretparken vertrekken. Daarnaast schrijf ik af en toe over een nieuwtje van de pretparken. Veel plezier!
Neem contact op via: