Onze Walibi Holland ervaring

Laatste update: 25/05/2016

Op 10 mei 2016 was een deel van onze redactie aanwezig op de Diamond ThemePark Awards 2016. Die vond deze keer plaats in Walibi Holland. Na de uitreiking, mochten wij het pretpark nog in. Daarbij hebben we uiteraard enkele heerlijke rollercoasters uitgetest, waaronder de nieuwe ‘Lost Gravity’.

Een namiddagje Walibi Holland: dan moet je zeker de grootste rollercoaster gedaan hebben. Eventjes #HARDGAAN, dachten wij dan ;-). We gingen meteen aan de slag met Goliath. Volgens de website de hoogste én snelste achtbaan van de Benelux. Goliath haalt een topsnelheid van 106 km/u. Wauw! Een erg mooie attractie, die ook lekker lang duurt.

Daarna was Lost Gravity aan de beurt. Deze haalt ‘slechts’ 87 km/u, maar is wel echt een aanrader. De attractie heeft z’n titel alleszins niet gestolen. Zeker als je aan de buitenkant zit, lijkt het alsof je voortdurend lijkt te vallen en zelfs een zekere vleug van gewichtloosheid bereikt.

Daarna hebben we ook nog snel Robin Hood uitgeprobeerd. Een iets rustigere rollercoaster, maar wel een erg leuke. Deze attractie duurt echt lang en dat is fijn. Zeker wanneer je lang moet aanschuiven.

Al bij al een top namiddag in een leuk pretpark. Hieronder nog enkele leuke beelden.

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook

Door Thomas

Als beheerder van pretparkdeals.be probeer ik zoveel mogelijk deals met jullie te delen. Zo kan je steeds, mét korting, naar je favoriete pretparken vertrekken. Daarnaast schrijf ik af en toe over een nieuwtje van de pretparken. Veel plezier!
Neem contact op via: