De 3 goedkoopste pretparken van de Benelux

Laatste update: 14/12/2017

Een uitstap naar een pretpark hoeft geen hele hap uit je budget te zijn. Met de juiste tips en mooie kortingen bespaar je al een flink bedrag. Pretparkdeals helpt je bij je keuze met dit overzichtje van de 3 goedkoopste pretparken in de Benelux. Met basisprijzen lager dan 30 euro garanderen zij je een hele dag plezier aan de laagste tarieven. In combinatie met de aanbiedingen van pretparkdeals.be hou je bovendien nog een leuk bedrag over voor een heerlijke lunch of een onvergetelijk souvenir!

Boudewijnpark Seapark – Zeebrugge (BE)

Al meer dan 50 jaar kan je in Zeebrugge terecht voor een dolfijne dag met de hele familie. Het aanbod aan activiteiten en attracties is erg divers en garandeert je zelfs bij slecht weer dolle pret op de grote overdekte speelplaats met attracties voor kinderen tot 12 jaar. Op mooie dagen geniet je van een totaalbeleving in de vele outdoor attracties van het park. Vertrek niet zonder de befaamde dolfijnenshow te beleven! Jong en oud genieten tijdens wervelende shows van de onvoorstelbare trucjes van deze fantastische dieren! Voor een heerlijke dag in Boudewijn Seapark hoef je bovendien niet diep in je buidel te tasten. Voor volwassenen is de basisprijs 26 euro: een prikje voor zoveel pret! Nog besparen op je ticket? Pretparkdeals zet de beste deals voor Boudewijn Seapark op een rij.


Bron: https://www.boudewijnseapark.be/interactie-met-dieren/in-het-water-met-dolfijnen/

Duinrell – Wassenaar (NL)

Met haar uitzonderlijke ligging vlakbij de kust weet Duinrell zowel dagjestoeristen als vakantiegangers te overtuigen. Wie op zoek is naar een ontspannende daguitstap aan een ongelooflijke prijs is hier aan het juiste adres. Met een ticketprijs van 22 euro per persoon is Duinrell het goedkoopste outdoor attractiepark van België en Nederland. Je kan er het hele jaar door terecht en je bent er ook aan het juiste adres voor kinderfeestjes, schoolreisjes en andere activiteiten. Wie niet genoeg krijgt van het park en haar omgeving reserveert een deugddoende overnachting en duikt daags nadien ook het tropisch zwemparadijs ‘Tikibad’ in! Geniet van extra kortingen voor dit fantastische park en reserveer je tickets via pretparkdeals.be.


Bron: https://www.duinrell.nl/attractiepark

Plopsa Indoor – Hasselt (BE)

Een dagje dolle Plopsapret voor minder dan 30 euro? Rep je dan snel naar Plopsa Indoor Hasselt en laat je betoveren door de vele attracties in dit overdekte Plopsapark! Een ballenbad verwent de allerkleinsten terwijl grote zus en broer het park verkennen vanuit de Wickie Coaster: een avontuurlijke achtbaan voor durvers! Je blaast even uit tijdens de prachtige shows met bekende Studio100-figuren en komt op krachten in het Plophuisje of de frituur van Frieda Kroket. Al dat leuks voor maar 19 euro. Waar wacht je nog op?


Bron: https://www.plopsaindoorhasselt.be/nl/frieda-kroket

Maak je bezoek nog voordeliger en bestel je tickets via pretparkdeals.be.
Hasselt niet bij de deur? Ontdek ook het Plopsa Indoor park in Coevorden (NL)!

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook

Door Thomas

Als beheerder van pretparkdeals.be probeer ik zoveel mogelijk deals met jullie te delen. Zo kan je steeds, mét korting, naar je favoriete pretparken vertrekken. Daarnaast schrijf ik af en toe over een nieuwtje van de pretparken. Veel plezier!
Neem contact op via: