Boudewijnpark korting tickets 2018

Korting Boudewijn Seapark Brugge tickets online februari 2018

Boudewijn Seapark Brugge
23,0015,00 | 35% korting

Tot 25 februari 2018

De webshop werd geopend in een nieuw venster. Vul bovenstaande code in tijdens je bestelling. Ga naar de webshop
PROMO7
Het ticket geeft toegang tot de dolfijnenshow, de indoor speeltuin en de overdekte ijspiste. Tickets zijn geldig tot en met 25/02/2018. Tijdens de Kerstvakantie verandert de dolfijnenshow in de Nocturne Aquashow, een nieuwe kerstshow met onze 8 dolfijnen, video’s, projecties en een live orkest!

Mis geen enkele Boudewijn Seapark Brugge aanbieding meer

Ook interessant:

Deze Boudewijn Seapark Brugge kortingen heb je net gemist:

Over Boudewijn Seapark Brugge

Bij de naam Boudewijn Seapark in Brugge zullen velen onder ons in de eerste plaats denken aan dolfijnen. En die zijn er ook. Waarschijnlijk zullen de ontmoetingen en de shows met de dolfijnen, de zeehonden en de zeeleeuwen altijd wel een groot attractiepunt blijven. Maar daarnaast is er nog zoveel meer. Het park is ondertussen uitgegroeid tot een totaalpakket voor de hele familie, met heel veel attracties voor de kleinere kids, zoals de hurricane, de carrousel, botsautootjes, een waterglijbaan en een minifarm. En natuurlijk is er ook gedacht aan de waterliefhebbers, want bij warm weer kunnen ze terecht in het Bobo’s aquasplash waterpark. Valt het weer echter wat tegen, ook geen probleem want er is een reuzegrote overdekte speelplaats met attracties voor kinderen tot 12 jaar. En tijdens het winterseizoen is er natuurlijk ook nog altijd de Boudewijn ijspiste voor de schaatsliefhebbers.

A. De Baeckestraat 12
8200 Brugge
België
Bij onze collega's van Pretparken.be ontdek je een complete Parkfiche, vol informatie en data voor Boudewijn Seapark Brugge.

Relevante blogartikels:

Ontvang de beste pretpark deals in je mailbox. Schrijf je nu in!