De 5 mooiste parken deze winter

Laatste update: 28/11/2016

Vergeet die eindeloze winterdagen bij de haard! Dankzij dit overzicht beleef jij deze winter in je favoriete pretparken een heerlijk winter –en kerstgevoel!

Winter Efteling (Efteling – Kaatsheuvel – Nederland)

Gezelligheid is dit jaar troef in de Winter Efteling! Vanaf 14 november baadt het hele park in een feeërieke wintersfeer. De knisperende vreugdevuren op de vele pleinen bezorgen je heel wat magische momenten! In het Ijspaleis kunnen groot en klein hun kunstjes tonen en langlaufbaan ’t Hijgend Hert zorgt als kers op de taart voor blozende winterwangen in een fabelachtig winterlandschap! De goedkoopste tickets voor al dat leuks vind je hier.

Efteling d'Hiver
Bron: https://www.efteling.com/nl/park/events/winter-efteling

Winter Plopsaland (Plopsaland – De Panne – België)

Duik vanaf 10 december in de schitterende winterwereld van Winter Plopsaland en maak je kleine schatten dólgelukkig! Jullie genieten er van prachtige wintertaferelen vol kleurrijke kerstballen en schitterende lichtjes. Vrolijke kerstmelodietjes gidsen je langs de mooie ijspiste, kampvuren en fijne winteranimatie. ’S Avonds sluit je een betoverende dag af met de fenomenale Winter Parade! Ontdek hier snel je korting!

winter-plopsaland
Bron: https://www.plopsalanddepanne.be/nl/evenement/winter-plopsaland-0

Wintertraum Phantasialand (Phantasialand – Brühl – Duitsland)

Phantasialand kruidt haar prachtige park deze winter opnieuw met nóg meer magie dan gewoonlijk! Vanaf 19 november beleef je er je winterdroom met een totaalspektakel van prachtige winterlandschappen, spannende attracties, spectaculaire shows en een niet te evenaren ijsbaan. Het hele park baadt in een adembenemende zee van licht en wordt elke avond afgesloten met een spetterend vuurwerk! Helemaal overtuigd? Hier vind je de beste deals!

Phantasialand Wintertraum
Bron: https://www.phantasialand.de/nl/park/wintertraum/een-zee-van-licht/

Winter Europapark (Europapark – Rust – Duitsland)

Wie de winter onlosmakelijk verbindt met een prachtig sneeuwtapijt rept zich vanaf 26 november naar het Winter Europapark. Het park viert dit jaar haar 40e Winter opening en dat mag niemand ontgaan! Een ongelooflijk lichtspektakel, magische 3D- projecties, 2500 kerstbomen én de garantie op het witte goud dompelen je onder in een betoverende en onvergetelijke wintersfeer. Koop hier alvast je tickets tegen de laatste prijs!

hiver europa-park
Bron: https://www.europapark.de/nl/node/941

Disney’s Betoverende Kerst (Disneyland – Parijs – Frankrijk)

Kan je niet wachten tot de kerstmagie je overspoelt? Geen paniek! Vanaf 11 november kan je al terecht in Disneyland Parijs. Het park wordt omgetoverd tot een winterwonderland en schittert in een betoverende gloed. Je knuffelt de enige echte kerstman en neemt selfies met Disneyfiguren in prachtige kerstoutfits. De feestelijke musicals ‘Frozen Sing Along’ en ‘Disney Dreams®!of Christmas’ verwarmen je hart terwijl Mickey’s kerstparade en zijn lichtspektakel voor kippenvel zorgen. Reserveer hier en geniet bovendien van een mooie korting!

Disneyland Hiver
Bron: https://www.disneylandparis.be/nl/evenementen/kerst-in-disneyland-paris/

Veel plezier!

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook

Door Thomas

Als beheerder van pretparkdeals.be probeer ik zoveel mogelijk deals met jullie te delen. Zo kan je steeds, mét korting, naar je favoriete pretparken vertrekken. Daarnaast schrijf ik af en toe over een nieuwtje van de pretparken. Veel plezier!
Neem contact op via: