Phantasialand korting tickets 2024

Korting Phantasialand tickets online juli 2024

Ook interessant:

Deze Phantasialand deals heb je gemist

Phantasialand korting tickets 2024

Prijs & Tarieven

Volwassene
52,50
Kinderen 4-11j
42,50
Kinderen <4j
0,00
Volwassene 60+
42,50

Adres (GPS)

Phantasialand
Berggeiststraße 31-41
50321 Brühl
Noordrijn-WestfalenDuitsland
Routebeschrijving Phantasialand  

Ervaringen 👌

Relevante blogartikels 📰

Waarom Phantasialand?

Waarom zou je dit attractiepark moeten bezoeken? Twijfel je nog of wil je gewoonweg weten waarom het de moeite is? Wij helpen je over streep:

Een magisch avontuur op enkele uurtjes van België
Attracties voor het hele gezin
Heerlijk in combinatie met een citytrip
Top achtbanen zoals de Black Mamba
Unieke Winter editie mét prachtige shows

Statistieken

actieve acties 2
acties toegevoegd 134

Populaire uitstapjes 💜

Parkfiche

Bij onze collega's van Pretparken.be ontdek je een complete Parkfiche, vol informatie en data voor Phantasialand.

Foto's

Phantasialand kortingkorting Phantasialand

Over

Attracties

Alle attracties in Phantasialand werden opgebouwd rond zes themagebieden: Fantasy, Deep in Africa, Berlin, Mexico, Chinatown en Mystery. De bekendste thrill attracties, waar je haar écht van gaat recht staan, zijn o.a. de Talocan, Black Mamba, Raik, Colorado Adventure en de Taron. Daarnaast zal je ook uitermate kunnen genieten van leuke thema attracties als Maus au Chocolat en Mystery Castle. Ook voor de allerkleinsten heb je de beste zorg in dit pretpark.

Shows & Arrangementen

Prachtige shows vervolledigen het aanbod in dit themapark, waaronder Spirit of Light en het bijhorende vuurwerk. En wil je jezelf en je familie trakteren op een korte vakantie in een ontspannen sfeer dan kan je terecht in één van de themahotels. Met het aanbod ‘Business to Pleasure’ werd ook aan de bedrijven gedacht. Phantasialand biedt exclusieve locaties voor allerhande soorten evenementen en het speciale event-team helpt u bij de planning. Ook voor op maakt gemaakte arrangementen moet je in Brühl zijn!

Tickets & Prijzen

Phantasialand tickets zijn beschikbaar vanaf 29 euro per persoon. Bovendien denken ze ook aan rolstoelgebruikers, mensen met een handicap, begeleiders en zwangere vrouwen: zij kunnen rekenen op voordelige inkomprijzen. Kinderen jonger dan 4 jaar mogen dan weer gratis binnen. Het hele jaar door zijn er ook speciale aanbiedingen voor Phantasialand tickets beschikbaar. Daarvoor moet je bij ons zijn: wij zorgen ervoor dat je op de hoogte blijft als er extra voordelige tickets beschikbaar zijn. Schrijf je in voor onze email alerts en ontvang een mailtje wanneer een gloednieuwe aanbieding verschijnt. Phantasialand tickets

Phantasialand Wintertraum

Tijdens de donkere maanden, is er de zogenaamde Winter Phantasialand editie. Een unieke kans om dit park op een andere manier te ontdekken. Ideaal ook als combinatie met een Duitse kerstmarkt en zelfs een volledige citytrip. Alles is ondergedompeld in die magische wintersfeer en dat is werkelijke prachtig!

Bereikbaarheid

Wie voor het openbaar vervoer kiest, kan gerust met de trein naar Phantasialand. Er is een aansluiting met hun eigen shuttlebussen, waardoor je eenvoudig aan de ingang van het park komt. Met de auto vanuit België is het zeker doenbaar. Om je een idee te geven: vanuit Hasselt doe je er minder dan 1,5 uur over. Vanuit Brussel of Antwerpen ben je op 2 uurtjes aan het pretpark. Kortom, geen excuses mogelijk voor een heerlijke familie uitstapje!

Promoties

Het hele jaar door zijn er vele aanbiedingen te vinden voor Phantasialand. Aanbieders als Travelbird, Groupon, Social Deal en Dagtickets zorgen vaak voor erg leuke deals. Wij helpen je erg graag op weg, door ze hier zo goed mogelijk te bundelen. Zo vind je geregeld Phantasialand tickets aan 27 euro, maar ook fantastische combi deals. Niets zo leuk als een overnachting gekoppeld aan een pretpark bezoekje. Zo kan je vaak ook een citytripje plannen. Zo is het hele gezin enthousiast voor de trip!
Neem contact op via: