7x korting in de krokusvakantie 2019

Laatste update: 20/02/2019

Met het mooie weer van de afgelopen dagen kunnen we alleen maar dromen van vakantie. De krokusvakantie komt dan ook gelukkig steeds dichterbij. Hopelijk zullen we van 4 tot en met 10 maart ook prachtig weer hebben zodat alle uitstapjes in de krokusvakantie onvergetelijk worden. En voor maar liefst zeven uitstappen kan je hieronder korting vinden. Dat zal een krokusvakantie vol plezier worden!

1 €7 korting bij alle Plopsaparken

Je kan tijdens de krokusvakantie eens alle Plopsaparken uittesten om je favoriet te vinden of je kan natuurlijk gewoon naar je favoriete park gaan en dat kan allemaal met €7 korting per persoon op je tickets! Met onze kortingscode WEBDEALS kan je die korting krijgen via de website van Plopsa zelf: plopsa.be.

2 Comics Station Antwerp voor €14,90

Dagkaarten voor Comics Station in Antwerpen kosten normaal €21,50 voor iedereen die ouder is dan drie jaar. Maar via onze fantastische deal betaal je slechts €14,90 per persoon! Deze niet te missen deal kan je krijgen via dagtickets.be of via onze eigen deal.

3 Korting bij Walibi én Aqualibi

Bij Walibi en Aquailibi heb je altijd goede familiedeals. Plan je een trip naar Walibi? Dan kan je korting scoren met het familieticket voor vier personen. Normaal betaal je voor vier personen €149,00 maar als je het familieticket koopt krijg je daar 16% korting op en betaal je dus maar €125,00 voor een dagje plezier met het hele gezin! https://www.walibi.be/nl/tickets Heb je meer zin in een dagje waterpret, dan kan je terecht bij Aqualibi. Ook met korting natuurlijk! Als je minstens één dag op voorhand je tickets bestelt via https://www.aqualibi.be/nl/tickets kan je tot €4,50 korting per persoon krijgen op je ticket. Je betaalt dan €17,50 in plaats van €21,00 per persoon.

4 Plopsaqua voor maar €13,99

Als het weer tijdens de krokusvakantie zo goed is als nu, zal een dagje zwemplezier niet kunnen ontbreken. Voor maximaal zwemplezier moet je naar Plopsaqua gaan en dat kan in de korkusvakantie met korting. Met onze kortingscode ‘PRETPARKDEALS6’ betaal je voor een dagje Plopsaqua slechts €13,99 in plaats van €19,99! Je kan de kortingscode gebruiken om tickets te kopen via de website van Plopsa: plopsa.be.

5 Olmense Zoo vanaf €15

Niet iedereen houdt van pretparken bezoeken of zwemmen, dus ook voor de dierenliefhebbers hebben we een goede deal! Voor een dagje dieren groeten in de Olmense Zoo betaal je normaal tussen de €17,00 en de €21,00 maar nu kan je dus al vanaf €15,00 dieren gaan bekijken! Die geweldige deal vind je hier.

6 35% korting bij Plopsa Indoor Hasselt

Moest het nu toch een dag regenen in de krokusvakantie kunnen we natuurlijk ook binnen pret beleven bij Plopa Indoor Hasselt. Voor een dagje Plopsa Indoor Hasselt betaal je normaal €19,99 maar via tripper.nl betaal je slechts €12,99 voor iedereen die groter is dan één meter, dat is 35% korting! Voor de kleinste betaal je zelfs maar €10,99.

7 5% korting op alle pretparktickets

Heb je toch nog niets gevonden om tijdens de krokusvakantie te doen? Niet getreurd! Met de kortingscode PARKDEAL5TIQ kan je op veel verschillende tickets voor een daguitstap 5% korting krijgen. Deze kortingscode kan je gebruiken op tiqets.com. Daar zitten enkele pareltjes tussen waar je normaal zelden korting krijgt!

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook

Relevante aanbiedingen:

Plopsaland De Panne
110,0095,00 | €15 korting

De webshop werd geopend in een nieuw venster. Vul bovenstaande code in tijdens je bestelling. Ga naar de webshop
PLOPSADEALS

Door Thomas

Als beheerder van pretparkdeals.be probeer ik zoveel mogelijk deals met jullie te delen. Zo kan je steeds, mét korting, naar je favoriete pretparken vertrekken. Daarnaast schrijf ik af en toe over een nieuwtje van de pretparken. Veel plezier!
Neem contact op via: