Plopsaqua korting tickets 2024

Korting Plopsaqua De Panne tickets online juli 2024

Ook interessant:

Veelgestelde vragen

De parkeerkosten bij Plopsaqua De Panne bedragen ondertussen €12. Wist je dat je dat voor slechts iets meer dan de prijs van een toegangsticket, een combi treinticket én toegangstickets voor Plopsaqua De Panne kan kopen?! Een B-Dagtrip spaart je zo'n 10 euro uit aan het eind van de dag, want je betaalt geen parkeerkosten. En je kan lekker achterover leunen na een fijne dag Plopsaqua.

Deze Plopsaqua De Panne deals heb je gemist

Adres (GPS)

Plopsaqua De Panne
De Pannelaan 68
8660 Adinkerke
West-VlaanderenBelgië
Routebeschrijving Plopsaqua De Panne  

Plopsaqua De Panne Abonnement

Wist je dat een abonnement al voordelig kan zijn vanaf 3 à 4 bezoekjes? Ontdek alle voordelen met een Plopsaqua De Panne abonnement.

Relevante blogartikels 📰

Hoe lang mag je zwemmen in Plopsaqua?

Met een geldig ticket mag je 4 uur lang zwemmen in het waterpretpark. De tijd begint te tellen vanaf dat je ticket wordt ingescand.

Vanaf welke leeftijd mag je naar Plopsaqua?

Uiteraard is iedereen toegelaten tot het waterpretpark. Maar let op: kinderen onder de 12 jaar moeten begeleid worden door iemand ouder dan 15 jaar. Kinderen vanaf 12 jaar mogen het pretpark alleen betreden.

Wat is de toegelaten zwemkledij?

De algemene regel in Plopsaqua De Panne, is dat je aangepaste badkledij dient te dragen. Maar wat verstaan ze daar nu onder? Ten eerste mag de kledij niet aanstootgevend zijn. Je dient als bezoeker identificeerbaar te zijn. Een zwembroek tot aan de knie is toegelaten. Bourkini's in lycra zijn ook toegelaten, maar het gezicht moet wel zichtbaar blijven. Wat niet te dragen: zwemstring, zwemshort tot onder de knie, opgerolde jeans, jeansshort en simpelweg je onderbroek. Klinkt allemaal logisch, toch?

Statistieken

actieve acties 10
kortingscodes toegevoegd 80
acties toegevoegd 154

Populaire uitstapjes 💜

Foto's

Plopsaqua De Panne kortingkorting Plopsaqua De Panne

Over

Zwembaden & Glijbanen

In Plopsaqua De Panne heb je niet alleen prachtige buiten zwembaden, maar o.a. ook een 25m discobad, bubbeltonnen, een stormbad, een peuterbad en zoveel meer. Laat je meevoeren voor de wildwaterbaan en ontdek ravijnen en watervallen onderweg. Bleef uren plezier met de Vikingboot en hun twee waterkanonnen. Bovendien breekt er meerdere malen per dag een onweer met donder en bliksem los, recht boven het golfslagbad!

Sky Drop

De ultieme blikvanger is uiteraard hun Sky Drop attractie. Alleen geschikt voor echte waaghalzen, want je begeeft je naar het hoogste punt van de Vlaamse kust. Maar dan moet het beste nog komen: een vrije val tegen topsnelheid zorgt ervoor dat je van deze glijbaan naar beneden zal racen. Zorg maar dat je zwembroek goed strak zit want je bent in geen tijd beneden!

Tickets & Prijzen

Er zijn al Plopsaqua tickets beschikbaar vanaf €10,99 online. Zo kan je tijdig je plekje reserveren voor dit adembenemende waterparadijs. De prijs voor een parking ticket bedraagt 10 euro. Met een Plopsa jaarabonnement kan u genieten van een parkeerabonnement, waarbij je gratis kan parkeren gedurende de looptijd van uw abonnement.

Promoties

Het hele jaar door zijn er vaak straffe aanbiedingen en promo's te vinden voor Plopsaqua De Panne. Zo is er geregeld een leuke promo code te vinden. Zo kan het zijn dat je bijvoorbeeld 5 euro korting krijgt of een gratis ticket voor Plopsaqua ontvangt, bij je aankoop van een Plopsaland ticket. Er is ook een combiticket Plopsaqua + Mayaland, zodat je beide kan bezoeken aan voordelige prijzen. Als je op zoek bent naar korting voor Plopsaqua De Panne, dan ben je hier bij ons aan het juiste adres: Wij bundelen alle huidige aanbiedingen (ook van Travelbird, Groupon en andere) in één handig overzicht. Daarnaast kan je je ook inschrijven voor onze email alerts, zodat je er snel bij bent en altijd met goedkope tickets op pad kunt!
Neem contact op via: