Ervaring Winter Phantasialand met overnachting en Citytrip

Laatste update: 16/12/2017

Een bezoek aan een pretpark kan enorm fijn zijn. Als je daar een hotel overnachting aan koppelt, is het nog interessanter. Meer zelfs: je kan er een hele citytrip van maken. Wij beslisten een bezoekje te brengen aan Winter Phantasialand en daaraan een nachtje hotel in Keulen te koppelen. Zo konden we zowel het prachtige pretpark Phantasialand (in Bruhl), als de fantastische stad Keulen ontdekken. Wij delen hier onze ervaring met jullie.

Op zoek naar het geschikte verblijf

We zochten een hotel in de buurt van Phantasaland en hielden daarbij rekening met de volgende eigenschappen:

  • Dicht bij de ingang van het pretpark (max 20 min rijden met de auto)
  • Op wandelafstand van een interessante stad
  • Mooie kamers met een heerlijk ontbijt

Na een korte zoektocht, kwamen we al snel uit bij het Ramada Hotel Keulen. Dit hotel ligt net op 20 minuutjes rijden. Net kort genoeg ritje, na een heerlijk (maar vermoeiend) dagje Phantasialand. Bovendien worden er vaak deals aangeboden, waarbij één of meerdere nachten in dit hotel, gekoppeld worden aan tickets voor Phantasialand. Zo kan je aanzienlijk besparen op zowel je verblijf als je toegangstickets. Check zeker eerst onze Phantasialand deals, vooraleer je zelf op zoek gaat.

Onze Phantasialand ervaring

Wij bezochten het pretpark tijdens ‘Phantasialand Wintertraum’, de winter editie van dit fantastische attractiepark. En we moeten eerlijk zijn: een adembenemende ervaring! In dit park kan je echt terecht voor alle types ervaringen. Van pure thrillseeking rollercoasters en schrikwekkende spookhuizen, tot leuke spelletjes en lekkere eetstandjes. Maar vooral: een héérlijke sfeer! En daar zorgt iedereen voor in dit prachtige park.

Alles is zo opgebouwd, dat je 100% in de sfeer en de magie van het Phantasialand gebeuren terechtkomt. Gaande van kleine versieringen, tot grootste paardenmolens met fantastische kleuren. Op het einde van de dag is er ook nog een heus lichtspektakel en eindshow. De zogenaamde ‘Tiempo de Fuego’ zit vol lichtprojecties, vuureffecten en magische taferelen. Aan het eind is er zelfs nog ‘The Magic Rose’, een adembenemend vuurwerk. Je hoort het goed: wij waren onder de indruk ?.

TOPTIP: Check om hoe laat ‘Tiempo de Fuego’ start en zorg ervoor dat je goed op voorhand aanwezig bent op het hoofdplein. Het kan namelijk erg druk worden en als je er op tijd bij bent, heb je goed zicht op het hele spektakel.

City trip Keulen

Na onze overnachting in het Ramada Hotel Keulen, beslisten we nog een kleine citytrip te doen in de stad Keulen. Een fijne, gezellige stad, waar iedereen zijn ding zal vinden. Leuke restaurantjes, grote shopping centers, musea en veel meer. Wij hebben het vooral gehouden bij een heerlijke wandeling door de stad, gekoppeld aan een lekker restaurant bezoek. Absoluut aan te raden! Een must see als je in Keulen bent, is zeker en vast de Dom van Keulen. Populair bij toeristen en écht de moeite waard. Wie liever van dieren houdt, kan ook een bezoekje brengen aan de Kölner Zoo.

Conclusie

Een pretpark bezoek koppelen aan een citytrip is zeker een goed idee. Zolang je hotel niet al te ver ligt van het pretpark, is het zeker doenbaar. Zo kan je je weekend vullen met heerlijke momenten. Op zaterdag genieten van de magie van zo’n pretpark en op zondag rustig uitblazen in een stad dichtbij.

Veel plezier!

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook

Door Thomas

Als beheerder van pretparkdeals.be probeer ik zoveel mogelijk deals met jullie te delen. Zo kan je steeds, mét korting, naar je favoriete pretparken vertrekken. Daarnaast schrijf ik af en toe over een nieuwtje van de pretparken. Veel plezier!
Neem contact op via: