Halloween overmeestert Bobbejaanland

Laatste update: 28/09/2015

Halloween, krijg jij al meteen panische angsten als je er nog maar aan denkt? Of ben jij voor niets of niemand bang? Elke week komt er een nieuw griezelig artikel online over alle Halloween evenementen in de Belgische pretparken.

Beginnen doen we in Bobbejaanland. Dit jaar werd Halloween in Bobbejaanland, door de Diamond Themepark Awards, uitgeroepen tot beste evenement.
Van 24 oktober tot en met 8 november maken zombies, clowns, dokters en veel te enge monsters om op te noemen Bobbejaanland onveilig!

Zones

Dit jaar heeft Bobbejaanland twee nieuwe zones. Wie Adventure Valley of Cowboy Stad verwachtte, kan zich doodschrikken. Welkom in Haunted Woods en Wicked West. Rare wezens zullen je aanklampen, doen schrikken en je zal misleid worden. Maar geen schrik, Cowboys kan je wel nog vinden, wel in een zombieversie vrees ik…
Zin in een selfie? Ga gerust met deze wezens op de foto, maar zombies eten graag mensenvlees als je me begrijpt.

Spookhuizen

Wil jij het perfecte lijf? Dan ben jij in The Doll Factory op de perfecte plaats, als je genoeg geld hebt. Jouw nieuwe stel benen, armen… wordt door een professionele, onderkoelde topchirurg nauwkeurig gemonteerd. En natuurlijk gebeurt alles met verse onderdelen. Ter plaatse worden ze van iemand anders zijn lijf afgerukt, vlak voor jouw neus.
Let echter op, niets is wat het lijkt! De onderkoelde chirurg heeft zijn zinnen gezet op jouw geliefde lichaamsdelen!
Vanaf 16+ , start 12u00

Het ultieme brein, de wetenschappers van Bobbejaanland waren iets te fanatiek… Hun laatste experiment is iets of wat uit de hand gelopen… In House of Phobia heerst er een virusalarm! De krankzinnige professor Bob heeft zijn lab laten ombouwen tot een monsterlijk doolhof. Een toffe tour doorheen zijn lab, een uitje voor heel de familie. Alleen op eigen risico natuurlijk en of je levend buiten komt is nog maar de vraag… Onder de 16 ben je wel niet toegelaten. Hij zou je niet heel laten en die kinderonderdeeltjes staan zo tof op zijn muur als trofee.
Vanaf 16+ , start 12u00

Clowns, grappig en klunzige mensen. Maar vergis je niet, Tijdens Halloween transformeren ze in maniakale clowns… In Bazaar Bizarre doen zij er echter alles aan om je de stuipen op het lijf te jagen. En met alles, bedoel ik ook alles…
Vanaf 12+ , start 12u00

Maar Bobbejaanland zit jammer genoeg ook met slecht nieuws opgezadeld… In 1963 verdween een medewerkster tijdens Halloween. Haar geest dwaalt sindsdien elk jaar tijdens Halloween rond in Bobbejaanland. Laat je inpalmen door haar intrigerende geest tijdens een 20 minuten durende show in Desperado Ghost!
En geen Halloween zonder Trick or Treat! In dit doolhof doemen opeens allerlei knotsgekke heksen en geflipte vogelverschrikkers op. Kinderen onder de zes jaar kunnen tijdens hun tocht luisteren naar de griezeligste verhaaltjes, terwijl ze vol hoop de uitgang proberen te zoeken. En zonder hun ouders… Deze zijn verbannen uit het doolhof!

Nocturnes

Op 31 oktober en 6 november zijn er weer de Halloween Nocturnes! Vanaf 17 uur nemen monsters, heksen, clowns, dokters en zombies het park over. En natuurlijk kan men de nocturnes niet beter afsluiten dan dat er om 21u30 een paar zombies de lucht worden ingeschoten. Levert wel een prachtig vuurwerk op!
Wie niet genoeg kan krijgen van Halloween kan bij Bobbejaanland Holidays een overnachting met ontbijt boeken. Twee dagen ‘T Plezantste Land voor €52,50!

Halloween in Bobbejaanland.
Van 24 oktober tot en met 8 november, durf jij het aan?

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook

Door Dieter

Als vaste fotograaf van N8N Rides heb ik al enkele pretparken in detail kunnen bestuderen. Pretparken bezoeken is dan ook een echte hobby van mij geworden. Als ik geen pretpark kan bezoeken, zoek ik interessante informatie en nieuwsartikels op over de pretparken, die ik dan samenvat in een nieuw artikel.
Neem contact op via: