Pretpark arrangementen: meer ontdekken met minder stress

Laatste update: 23/08/2018

Wie in het zomerseizoen een pretparkbezoek plant, valt al snel jaar na jaar terug op dezelfde pretparken. Ver rijden is vaak onaangenaam voor de kinderen, zeker met het drukke verkeer. Ook hou je niet veel quality time meer over als je eerst uren in de wagen hebt gezeten. Een prima oplossing is een pretpark arrangement. Tal van pretparken bieden leuke weekends of verblijven aan om met minder stress lekker te genieten van je uitstap met het gezin of vrienden.

Waarom kiezen voor een arrangement?

Eerst en vooral is afstand de grote boosdoener. Een pretpark dat je dolgraag wil bezoeken ligt niet altijd bij de deur, als je dit dan kan combineren met een verblijf op een camping, in een hotel of met een citytrip in de buurt is dat erg mooi meegenomen.

Wie een verblijf boekt, is vaak ook niet zo beperkt in tijd. Veel pretparken bieden een tweede bezoek gratis of met korting aan zodat je twee dagen  lang je hart kan ophalen. Parken als de Efteling of Disneyland Parijs zijn sowieso al erg groot om in één dag te bezoeken, een tweedaagse met overnachting en lekker eten is dan ook de ideale oplossing!

Tot slot krijg je vaak ook mooie kortingen op leuke activiteiten in de buurt van het park bij het nemen van een arrangement.

De leukste pretpark arrangementen

Onze redactie nam een kijkje tussen de verschillende populaire arrangementen we kozen er de leuksten uit:

  • Disneyland Parijs biedt tal van arrangementen met vervoer en overnachting aan. Zo kan je vanuit alle kanten van Europa op een voordelige manier een paar dagen naar Disneyland. Een bezoek aan Parijs, de lichtstad van Europa, valt hier natuurlijk ook prima met te combineren.
  • Legoland Duitsland biedt niet alleen tal van vervoer-arrangementen, maar heeft daarnaast ook een eigen vakantiepark. Ideaal voor een meerdaagse trip met het gezin.
  • Europapark Duitsland is één van de grootste pretparken in Europa. Wie naast een pretparkbezoek ook houdt van prachtige natuur, kan er genieten van een wandeling in het Zwarte Woud.
  • Bij de Efteling kan je overnachten in tal van sprookjesachtige hotels en vakantiehuisjes, dit alles maakt je bezoek natuurlijk nog magischer! Tijdens de eindejaarsperiode profiteer je zelfs van een speciaal Kerst-arrangement.
  • Phantasialand geeft je tijdens de zomermaanden je tweede bezoek cadeau, twee dagen pret voor de prijs van één. Ook bij hen kan je terecht in diverse hotels.

Conclusie

Wie kiest voor een pretpark arrangement, kiest voor een vakantiegevoel zonder stress. Je hebt rustig de tijd om zonder haast een eindje te rijden, combineert je bezoek met nog andere leuke activiteiten én je bespaart er ook nog heel wat mee. Neem zeker een kijkje op pretparkdeals.be en scoor zo de beste arrangement-deal!

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook

Relevante aanbiedingen:

Door Els

Als ontspanning tussen het studeren door, trek ik er op een zonnige dag graag op uit. Ik hou er ook van om hierover te schrijven en mijn ervaringen te delen met jullie. Mijn persoonlijke favorieten zijn dierenparken en waterattracties, dat gaat me nooit vervelen!
Neem contact op via: