Studio 100 zoekt geld voor Plopsaland hotel

Laatste update: 27/05/2015

Zoals uit meerdere artikels te lezen viel vandaag, is Studio 100 uit op het geld van de Belgische spaarders. Het hele verhaal is uiteraard minder agressief dan het klinkt. Studio 100 wil via uitgifte van obligaties meer geld binnenhalen om te investeren in hun pretparken.

Plopsa parken blijven groeien

Studio 100 maakt er geen geheim van dat ze willen blijven groeien met hun Plopsa pretparken. In maart van dit jaar werd hun allereerste zwemparadijs ‘Plopsaqua’ geopend. Nu zoeken ze kapitaal om alle parken te laten groeien, maar vooral om te investeren in nieuwe projecten. Daarbij hoort enerzijds mogelijke overname van bestaande pretparken, anderzijds het opzetten van een groots Plopsaland hotel.

Plopsaland hotel

Sinds de opening van Plopsaqua, is het nog meer een ‘volledige belevenis’ geworden in De Panne. Het lijkt dan ook meer dan normaal dat ze starten met een Plopsaland hotel. Een groots, gespecialiseerd hotel, dat mensen nog méér moet overtuigen om er een heel weekendje van te maken als ze naar Plopsaland De Panne komen. In de Efteling bleek dit reeds jaren terug (en nog steeds) een enorm succes. Via onze vrienden van Plopsafans vonden we alvast bouwfoto’s voor een Plopsa hotel, dus de plannen zijn er!

Wij zijn alvast énorm benieuwd naar meer nieuws over het ‘Plopsaland hotel’. Jij ook? Pretparkdeals houdt je op de hoogte!

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook

Relevante aanbiedingen:

Door Thomas

Als beheerder van pretparkdeals.be probeer ik zoveel mogelijk deals met jullie te delen. Zo kan je steeds, mét korting, naar je favoriete pretparken vertrekken. Daarnaast schrijf ik af en toe over een nieuwtje van de pretparken. Veel plezier!
Neem contact op via: