The Park Playground: het nieuwe VR-concept van Telenet

Laatste update: 10/05/2019

‘The Park Playground’ is een nieuw VR-concept van Telenet. Je kan er samen met je vrienden of familie een fantastisch en onvergetelijk avontuur beleven! Voor een groot avontuur met ‘The Park Playground’ moet je in Antwerpen, Gent of Hasselt zijn.

Maar wat is ‘The Park Playground’ nu precies? In een team van maximum acht personen stap je in een echt virtual reality avontuur waar jullie alles beslissen! In ‘The Park’ wandel je een levensecht decor binnen, waar de hele scène tot in de kleinste details klopt.

Jij en je teamgenoten spelen de hoofdrol en kiezen hoe het verhaal zich zal afspelen. ‘The Park’ gaat verder dan klassieke virtuele realiteit:  je karakterkeuze en de beslissingen die je neemt, zullen het verhaal bepalen. Jouw acties bepalen dus hoe het verhaal zal aflopen. Elk klein element draagt bij tot een uniek scenario voor jou en je teamgenoten. ‘The Park’ overstijgt al je verbeeldingen!

Het is dus zeker een onvergetelijk ervaring voor jou en je familie en vrienden. Jullie kunnen samen een nieuwe wereld verkennen, als team natuurlijk. Want eenmaal jullie binnen zijn in ‘The Park’, moeten jullie denken, bewegen en handelen als een hechte eenheid.

Elke ruimte een ander avontuur

De ‘Free Roam VR Room’ is waar jullie het beste avontuur ooit zullen beleven. Dat is een ruimte van 200 m² waar je je helemaal vrij kan bewegen. Het is dus aangeraden om optimaal gebruik te maken van de ruimte om het avontuur nog spannender te maken.

Maar er is meer! Je kan niet alleen zelf een virtual reality spel spelen, je kan ook kijken hoe je vrienden of anderen het ervan afbrengen. Dat kan je doen in ‘The Park Lounge’. Terwijl je in de Lounge meeleeft met het spel van anderen, krijg je hapjes en drankjes aangeboden. In de Lounge kan je ook je teamresultaten en de beste scènes uit jullie avontuur bekijken. Ook daarbij brengen de hosts je een lekker hapje en drankje.

Voel je je nog niet helemaal klaar om meteen in een VR-avontuur te springen of heb je gewoon zin om enkele VR-games uit te testen? Dan kan je in ‘The Park Playground’ ook terecht! In de ‘VR demo Area’ kan een groep spelers dertig minuten lang ondergedompeld worden in de wereld van virtuele realiteit. Je kan er de coolste games ervaren: 3D schilderen, op een plankje va wolkenkrabber tot wolkenkrabber wandelen en een ster in boogschieten worden.

De avonturen

In ‘The Park Playground’ kan je momenteel twee verschillende avonturen beleven. ‘De Dag’ is het eerste avontuur. Daarin wordt een kleine stad opgeschrikt door een uit de hand gelopen bankoverval. Er ontstaat een spannend kat – en – muisspel tussen de politie en de gijzelnemers. Jouw team wordt als SWAT team opgeroepen om de orde in de stad te handhaven en de bank binnen te dringen. ‘De Dag’ duurt 30 minuten, kan met drie tot zes spelers gespeeld worden en iedereen vanaf twaalf jaar mag meespelen.

Het tweede avontuur heet ‘The Hallow’, dat verhaal speelt zich af in de 19e eeuw. Je gaat samen met je team op onderzoek uit naar alle abnormale en vreemde dingen die zich afspelen in de 19e eeuw. Een mysterieuze magiër begeleidt jullie in het avontuur. Ook ‘The Hallow’ duurt ongeveer 30 minuten, maar kan al vanaf twee tot wel acht spelers gespeeld worden. Ook aan dit avontuur mag iedereen vanaf 12 jaar deelnemen. Dat kunnen leuke familie-uitjes worden!

Waar kan ik spelen?

Je kan op drie plaatsen in Vlaanderen terecht voor het avontuur van je leven. In Antwerpen bevindt ‘The Park’ zich op de Belgiëlei 143. In Gent kan je terecht op Dok Noord nummer 7. En in Hasselt kan je ‘The Park’ bezoeken in de Gouverneur Verwilghensingel nummer 70.

Ben je helemaal klaar voor een avontuur in ‘The Park’? Dan kan je het avontuur van je leven zelfs beleven met korting! Via pretparkdeals.be/the-park kan je 15% korting krijgen, dat betekent dat je €33,15 in plaats van €38,99 betaalt, veel plezier!

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook

Door Thomas

Als beheerder van pretparkdeals.be probeer ik zoveel mogelijk deals met jullie te delen. Zo kan je steeds, mét korting, naar je favoriete pretparken vertrekken. Daarnaast schrijf ik af en toe over een nieuwtje van de pretparken. Veel plezier!
Neem contact op via: