Zoo Antwerpen korting 2018

Korting Zoo Antwerpen tickets online maart 2018

Zoo Antwerpen
Een heerlijke citytrip naar Antwerpen met een verblijf in Lindner Hotel & City Lounge Antwerpen en daarbovenop een bezoek aan de Zoo van Antwerpen. En dat allemaal voor scherpe prijs. Gewoon doen, toch?!

Mis geen enkele Zoo Antwerpen aanbieding meer

Ook interessant:

Deze Zoo Antwerpen deals heb je gemist

Over Zoo Antwerpen

Zoo Antwerpen is de oudste dierentuin van België. Sinds de opening in 1843, heeft het vele mooie momenten mogen beleven. Denk maar aan de geboorte van baby olifantje Kai-Mook in 2009. Ondertussen vinden zo'n 350 diersoorten hun onderdak in de dierentuin nabij het station van Antwerpen-Centraal, wat het meteen gemakkelijk bereikbaar maakt. Zoo Antwerpen trekt gemiddeld bijna 1 miljoen bezoekers per jaar. Ontdek de prachtige poort van mozaïek aan de ingang, het vriesland met de pinguïns en vele andere prachtige stukken. Door de rijke geschiedenis van Zoo Antwerpen, zal je ook veel interessante informatie ontdekken in het park. Ideaal dus voor een schooluitstapje of voor een dagje uit met het hele gezin. Veel plezier!

Zoo Antwerpen
Koningin Astridplein 20-26
2018 Antwerpen
AntwerpenBelgië
Op zoek naar een hotel, vakantiepark of ander verblijf in de buurt van Zoo Antwerpen? Ontdek alle mogelijke overnachtingen en arrangementen via ons Zoo Antwerpen verblijf overzicht.

Relevante blogartikels:

Ontvang de beste pretpark deals in je mailbox. Schrijf je nu in!