Top 5 leukste overdekte pretparken

Laatste update: 11/12/2017

Echte pretparkfans komen het hele jaar aan hun trekken. In het lente –en zomerseizoen staan de deuren van hun favoriete parken wagenwijd open, in de herfst en de winter bezoeken ze de themagebieden rond Halloween en Kerst. Maar wat als het écht geen weer is en de jongste leden van je gezin hun speelgoed thuis helemaal beu zijn? Indoor pretparken zijn dan dé oplossing! Je bent gegarandeerd van droog en warm speelplezier en ziet je kinderen van de eerste tot de laatste seconde genieten!

Plopsa Indoor | Hasselt (BE) en Coevorden (NL)

In zowel Plopsa Indoor Hasselt als Plopsa Indoor Coevorden, kan je het hele jaar door terecht voor indoor pretparkpret! Laat je verrassen door de vele attracties en het totaalspektakel aan plezier voor de allerkleinsten. Ook als ouder vergeet men je hier niet: heel wat attracties zijn toegankelijk voor je kleine sloeber én jezelf! Overtuigd? Bestel je tickets voor Plopsa Indoor Hasselt online!

Boudewijn Seapark – Bobo’s Indoor | Zeebrugge (BE)

Het dol-fijnste park van België verwelkomt je graag onder alle weersomstandigheden. Bij mooi en droog weer leef je je uit in de vele attracties van het outdoor pretpark. Bij slecht weer geniet je in het overdekte dolfinarium van één van de vele dolfijnenshows. Nadien leven kinderen tot 12 jaar zich uit in een reuzengroot overdekt speeldorp: Bobo’s Indoor. Avontuurlijke attracties, een gigantisch ballenbad en coole botsauto’s zorgen hier voor uren speelplezier! Installeer je op het gezellige terras, kom even op adem en hou een oogje in het zeil.


Bron: https://www.boudewijnseapark.be/shows/dolfijnenshow/

Mega Speelstad | Wechelderzande (BE)

Deze reuzegrote binnenspeeltuin is de laatste jaren uitgegroeid tot een heus indoor kinderpretpark met heel wat attracties. Jong en oud beleven er de gekste avonturen! In de peuterzone halen de allerkleinsten rustig hun hartjes op, grote durvers komen aan hun trekken in de Zeppelin-fietsen en de Jungle Loop! Bij mooi weer ontdek je buiten de Toverstad: een sprookjesdorp met een grote speeltuin, fijne attracties en een gezellig dierenparkje. Je kleine schatten komen er ongetwijfeld helemaal betoverd van terug!

Toverland | Sevenum (NL)

Het adembenemende Toverland is deels overdekt en een topbestemming voor een Nederlands dagje uit! Meer dan 30 attracties, zowel binnen als buiten, bezorgen je een fantastische dag. Het park stelt zich als doel jou een allesomvattende gelukzalige ervaring te creëren en dat zal je geweten hebben! Zowel in de Magic Garden als in het Land van Toos, beide indoor, vind je tal van betoverende attracties die je meenemen in de allesoverheersende magie van Toverland.

Toverland indoor

Playmobil Funpark | Beieren (DE)

Iets verder weg maar zeker een bezoekje waard is het themapark van Playmobil in het Duitse Zirndorf. Hier trakteer je je kinderen op een ontdekkingsreis in de wondere wereld van Playmobil. Ze spelen hier actief en creatief in een natuurlijke omgeving en leven zich uit in een indoor klim –en klauterpark. Uiteraard leven ze zich ook de hele dag uit met de allernieuwste Playmobil-series. Tickets kosten maximum 11 euro per persoon: een voordelige aanrader dus!

Helemaal klaar voor de indoor-pret? Voor de meeste van deze parken vind je heel snel de goedkoopste tickets op Pretparkdeals.be – Snel reserveren en genieten maar!

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook

Relevante aanbiedingen:

Plopsa
110,0095,00 | €15 korting

De webshop werd geopend in een nieuw venster. Vul bovenstaande code in tijdens je bestelling. Ga naar de webshop
PLOPSADEALS

Door Thomas

Als beheerder van pretparkdeals.be probeer ik zoveel mogelijk deals met jullie te delen. Zo kan je steeds, mét korting, naar je favoriete pretparken vertrekken. Daarnaast schrijf ik af en toe over een nieuwtje van de pretparken. Veel plezier!
Neem contact op via: