Walibi Belgium opent Pulsar

Laatste update: 05/06/2016

Zaterdag 4 juni 2016 was het zo ver! Pulsar werd officieel geopend. Walibi Belgium is in zijn opdracht geslaagd: een prachtwerk aan staal en techniek neerpoten.

Rond 18u30 kwam alles op gang, de pers en enkele Bekende Vlamingen verzamelden zich rond Pulsar. De avond werd goed ingezet door een Dj-set van Robert Abigail, die je waarschijnlijk nog kent van de Mojito song. Om 20u werd het tijd op Pulsar officieel te openen.  De burgemeester en de verantwoordelijke van het park namen kort het woord. Een bedanking hier, een bedanking daar, u kent het wel.

Na het dankwoord werd het tijd om af te tellen. In spanning aftellen tot de eerste rit van de Pulsar was het niet, Pulsar heeft namelijk al een aantal weken aan softopeningen erop zitten. Deze softopeningen verliepen bijna vlekkeloos. 1 van de 2 boten had even een technisch probleem met de beugels, dat ondertussen is opgelost. Pulsar heeft ook al een evacuatie achter de rug, de boot haalde het station niet. Ondertussen rijdt Pulsar zonder technische fouten.

En de eerste officiële is een feit! De rit werd geanimeerd door vuurwerk dat naast de baan afging toen de boon erlangs raasde.

Bekijk enkele sfeerbeelden hier.

 

Pulsar, een prachtstaaltje techniek en een uniek ritverloop! N8N Rides heeft Pulsar al uitgetest, bekijk hun onride hier!

Bron: Pretparken.be

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook

Relevante aanbiedingen:

Door Dieter

Als vaste fotograaf van N8N Rides heb ik al enkele pretparken in detail kunnen bestuderen. Pretparken bezoeken is dan ook een echte hobby van mij geworden. Als ik geen pretpark kan bezoeken, zoek ik interessante informatie en nieuwsartikels op over de pretparken, die ik dan samenvat in een nieuw artikel.
Neem contact op via: