Heropening van de pretparken maart 2016

Laatste update: 08/04/2016

Ja hoor! De eerste lentedagen zijn daar en dan gaan ook de meeste pretparken weer open. Vrijwel alle grote pretparken openen hun deuren op zaterdag 26 maart. Dit jaar valt dit samen met het paasweekend. Ideaal om een eerste uitstap te plannen met het hele gezin. Daarnaast zijn ook de dierentuinen weer erg in trek. Zo hebben we in België bijvoorbeeld ‘Pairi Daiza’. Heel erg populair het hele jaar door, maar nu zeker met het mooie weer.

Welke pretparken zijn de moeite?

In België vind je heel wat leuke pretparken. De grootste/bekendste parken zijn o.a. Bobbejaanland, Walibi Belgium, Bellewaerde en Plopsaland De Panne. Vorig jaar was Plopsaland één van de Belgische pretparken die met de meeste prijzen ging lopen op de Diamond ThemePark Awards. Daarnaast gingen vooral Pairi Daiza en de Efteling met héél erg veel awards naar huis. Zo wonnen ze beide de prijs voor het ‘mooiste park’. Voor een overzicht van de meeste pretparken kan je hier terecht. Voor een overzicht van pretparken waarvoor wij kortingen beschikbaar hebben: moet je hier zijn.

Nog enkele tips

Om het nieuwe pretpark seizoen goed in te zetten geven we graag enkele korte tips mee:

  • Check eerst online of je korting kan vinden. Zo kan je bij ons vaak tot 50% besparen op je pretpark of dierentuin ticket.
  • Ben je van plan om wel vaker enkele parken te bezoeken? Dan kan het interessant zijn om een abonnement te nemen. Daarmee kan je vaak ook extra besparen op je bezoek bij andere parken.
  • Heb je de meeste parken in België al bezocht? Deze buitenlandse parken zijn absoluut de moeite om eens te ontdekken: Parc Astérix, Toverland en Phantasialand.
  • Relatief nieuw in België, maar erg leuk: bied via VakantieVeilingen.be mee op pretpark tickets en bespaar vaak tot 50% op je ticket! Via ons kan je momenteel ook nog eens 5 euro korting krijgen op je gewonnen veiling via onze VakantieVeilingen promotiecode.

Veel plezier!

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook

Relevante aanbiedingen:

Door Thomas

Als beheerder van pretparkdeals.be probeer ik zoveel mogelijk deals met jullie te delen. Zo kan je steeds, mét korting, naar je favoriete pretparken vertrekken. Daarnaast schrijf ik af en toe over een nieuwtje van de pretparken. Veel plezier!
Neem contact op via: