Parc Astérix tickets met korting 2019

Korting Parc Astérix tickets online juni 2019

Ook interessant:

Deze Parc Astérix deals heb je gemist

Naast het grote aanbod van attracties voor kleinere kinderen en voor de hele familie, kunnen ook de liefhebbers van avontuur zich hier uitleven in één van de meer spectaculaire voorzieningen zoals een aantal achtbanen, een darkride en verschillende grote waterattracties. Verder is dit park ook gekend voor de vele mooi opgebouwde shows, waaronder ook een show met dolfijnen en zeeleeuwen en waar je de stripfiguren persoonlijk kan ontmoeten. Een rustpauze inlassen en genieten van een hapje of een drankje is geen probleem, want er zijn gelegenheden volgens ieders beurs. Stof genoeg dus voor een gezellig dagje uit, of misschien wel een weekendje, want je kan er ook een verblijf boeken in het luxueuse Hotel des Trois Hiboux, of in één van de hotels in de buurt.

Over Parc Astérix

Parc Asterix is een pretpark gelegen in Plailly, ten noorden van Parijs, dat makkelijk bereikbaar is aangezien er op de A1 snelweg tussen Rijsel en Parijs een rechtstreekse afrit werd voorzien. Kom je met het openbaar vervoer, dan kun je vanuit Parijs gebruik maken van shuttleverbindingen op heel regelmatige tijdstippen. Dit park werd opgebouwd rond de Franse stripfiguren Astérix en Obélix, met heel veel humoristische details in het geheel.

Parc Astérix
Parc Asterix
60128 Plailly
OiseFrankrijk
Op zoek naar een hotel, vakantiepark of ander verblijf in de buurt van Parc Astérix? Ontdek de beste overnachtingen en arrangementen voor Parc Astérix.
Bij onze collega's van Pretparken.be ontdek je een complete Parkfiche, vol informatie en data voor Parc Astérix.

Relevante blogartikels 📰

Mis geen enkele pretpark of dierentuin kortingsactie meer

Ontvang gratis de nieuwste en beste pretpark en dierentuin aanbiedingen in je mailbox. Schrijf je nu in!

Neem contact op via: