Korting Plopsa tickets 2024

Bestel Plopsa tickets met korting online en ontdek alle Plopsadeals en promotiecodes juli 2024

Plopsaland De Panne
110,0095,00 | €15 korting

De webshop werd geopend in een nieuw venster. Vul bovenstaande code in tijdens je bestelling. Ga naar de webshop
PLOPSADEALS

Mis geen enkele Plopsa aanbieding meer

Dankzij onze

Ook interessant:

Deze Plopsa kortingen heb je gemist:

Plopsa

Plopsa wordt gebruikt als overkoepelende naam voor alle parken van de Plopsa Group (Studio 100). De naam is eigenlijk een samenstelling van twee populaire figuren én één van de eerste themafiguren: Plop en Samson. Daarnaast worden vele andere populaire figuurtje gebruikt om hun pretparken een leuke thematisatie mee te geven. Zo zal je ook zeker Wickie de Viking tegenkomen in hun Plopsaqua zwembaden en Maya de Bij wordt dan weer gebruikt om hun indoor parken kleur te geven. Plopsa parken De Plopsa Group heeft verschillende themapark in hun aanbod. Niet alleen in België, maar ook in Nederland, Duitsland en Polen bieden ze hun unieke attractieparken aan. Daarnaast breiden ze meer en hun uit met hun eigen thema zwembaden. Hoewel elk park een unieke naam heeft, zegt men vaak tegen elk park 'Plopsaland'. Zo hoor je wel vaker Plopsaland Hasselt of Plopsaland Coo. Ontdek hieronder alle huidige Plopsa parken:

LandParkLocatie
BEPlopsaland De Panne De Panne
BEPlopsa Indoor Hasselt Hasselt
BEPlopsa Coo Stavelot
BEPlopsaqua De Panne De Panne
BEPlopsaqua Landen Hannuit
BEPlopsaqua Mechelen Mechelen
NLPlopsa Indoor Coevorden Coevorden
DEHoliday Park Haßloch
PLMayaland Kownaty Kownaty


Geschiedenis

Het begon allemaal met de overname van het Meli park in Adinkerke in 1999. Studio 100 besloot toen het park een grondige make-over te geven en zo werd Plopsaland geboren. Enkele jaren later kwam daar het indoor park Plopsa Indoor Hasselt bij en niet veel later zag ook Plopsa Coo het levenslicht. Elk van deze drie kende hun eigen successen, maar het is vooral Plopsaland De Panne dat echt doorgroeide en tot heden zorgt voor een enorme instroom van bezoekers. Ondertussen werd er ook in Nederand en Duitsland een park neergeplant. In 2015 besloot de Plopsa Group hun grenzen weer eens te verleggen en openden ze een uniek subtropisch zwembad, gekoppeld aan Plopsaland: Plopsaqua De Panne. Dit zou ook de basis worden voor andere Plopsaqua zwemparadijzen in de toekomst.

Plopsa figuurtjes

Het succes van de Plopsa parken, is voor een groot deel te danken aan de thematisering rond de vele figuurtjes. Studio 100 heeft enkele nostalgische en unieke figuurtjes onder licentie en bouwt hun pretparken volledig rond die figuurtjes. Het feit dat enkele figuurtjes ook herkenbaarheid hebben over de grenzen heen, zorgt ervoor dat hun parken ook in buitenland een versneld succes kennen. Zo is Maja de Bij bekend in meerdere landen in Europa en Plopsa versterkt dat nog meer. Het geeft hen daarnaast ook de kans om figuurtjes te promoten in heel Europa.

Promoties

Wie op zoek is naar korting voor één van de Plopsa parken: u bent aan het juiste adres. Wij bundelen alle mogelijke promoties en aanbiedingen voor alle pretparken van de Plopsa Group. Geregeld vind je hier een exclusieve promotiecode, waarmee je meteen enkele euro's per persoon kan besparen. Daarnaast zijn er ook vele andere Plopsadeals, die je extra voordeel kunnen opleveren. Acties zoals 'gratis Plopsaqua ticket bij je Plopsaland entree' of 'winterpromo Plopsa Coo' zijn dan ook vaak van de partij. Kortom: korting Plopsa tickets? Check alle aanbiedingen op Pretparkdeals.be en bespaar meteen!

Extra informatie

Via Plopsa.be vind je werkelijk alle informatie voor de pretparken. Zowel voor de outdoor als indoor parken kan je op de website terecht. Welke attracties hebben ze voor jou in petto? Dat ontdek je allemaal online. Maakt niet uit of het nu gaat om de gekste en meest spannende achtbanen of om een rustige attractie voor kinderen. Voor praktische informatie als de openingsuren, het parkplan en andere data moet je op hun website zijn.

Specials, shows & events

Wist je dat je bij Plopsa ook terecht kunt voor schoolreizen, groepsuitjes en zelfs bedrijfsuitjes? Er zijn zelfs speciale formules voor een verjaardag en zelfs communie te vieren bij hen. Naast de speciale arrangementen, heb je ook de vele Plopsa shows. Zo kent iedereen wel de Samson & Gert Kerstshow, maar ook voor een ketnet feestje of K3 show moet je bij hen zijn. Vaak moet je daarvoor in het Plopsa Theater zijn.

Ontvang gratis top pretpark kortingen in je inbox Mis geen enkele Plopsa korting meer
Neem contact op via: