Wanneer gaan de pretparken weer open in 2018?

Laatste update: 08/02/2018

De winter is zo voorbij… En dat betekent weer gezellige bezoekjes brengen aan de meest populaire pretparken. Organiseer toffe dagjes uit, een weekendje weg of onvergetelijke vakanties in eigen land met je gezin of onder vrienden. Zowel kinderen als volwassen zullen zich prima vermaken in een pretpark. Voor een magische ervaring bieden bijna alle pretparken een grote hoeveelheid aan attracties en shows. Geniet van spannende achtbanen, spetterende waterattracties, avontuurlijke natuurattracties en leuke shows. Maar wanneer openen de pretparken weer in 2018?

Heropening pretparken

Voor het winterseizoen in december 2017 sloten bijna alle pretparken hun deuren voor het publiek. Maar de winter loopt ten einde en de heropening van de meeste parken is al bekend. In dit artikel kom je te weten welke pretparken hun deuren openen én wanneer. De meeste pretparken openen weer voor het grote publiek eind maart/begin april. Toch nog op zoek naar een leuk uitstapje wanneer het slecht weer is of gewoonweg te koud? Ontdek nu de top 5 leukste overdekte pretparken!

Wanneer heropenen de pretparken in 2018?

In onderstaande tabel vind je een uitgebreid overzicht van de heropening van je favoriete pretpark(en):

Park

Land

Datum heropening

Bobbejaanland

BE

Zaterdag 31 maart 2018

Plopsaland De Panne

BE

Zaterdag 31 maart 2018 (reeds uitverkocht)

Walibi Belgium

BE

Zaterdag 31 maart 2018

Bellewaerde

BE

Zaterdag 31 maart 2018

Efteling

NL

Sluit niet

Disneyland Paris

FR

Sluit niet

Plopsa Coo

BE

Zaterdag 31 maart 2018

Plopsa Indoor Hasselt

BE

Sluit niet

Comics Station Antwerp

BE

Sluit niet

Aqualibi

BE

Zaterdag 31 maart 2018

Boudewijn Seapark Brugge

BE

Zaterdag 31 maart 2018

Duinrell

NL

Vrijdag 2 februari 2018

Europa Park

NL

Zaterdag 24 maart 2018

Movie Park Germany

DE

Vrijdag 23 maart 2018

Phantasialand

DE

Zaterdag 24 maart 2018

Plopsaqua De Panne

BE

Sluit niet

Toverland

NL

Sluit niet

Walibi Holland

NL

Vrijdag 30 maart 2018

Laat deze kans niet ongemerkt voorbijgaan en koop gauw je tickets voor je favoriete pretpark. Pretparken die eind maart/begin april heropenen zijn onder andere Bobbejaanland, Walibi Belgium, Boudewijn Seapark Brugge, Phantasialand en Walibi. Bij sommige van deze parken kun je bovendien het hele jaar door terecht voor optimale fun. Daarnaast hebben ze diverse winterdeals en fikse kortingen. Laat je verrassen door de vele attracties die toegankelijk zijn voor jong én oud.

Veel plezier!

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook

Door Thomas

Als beheerder van pretparkdeals.be probeer ik zoveel mogelijk deals met jullie te delen. Zo kan je steeds, mét korting, naar je favoriete pretparken vertrekken. Daarnaast schrijf ik af en toe over een nieuwtje van de pretparken. Veel plezier!
Neem contact op via: