Grotten van Han korting 2018

Korting Grotten van Han tickets online december 2018

Ook interessant:

Deze Grotten van Han deals heb je gemist

Over Grotten van Han

De grotten van Han zijn een stelsel van onderaardse grotten in Han-sur-Lesse nabij Rochefort, in de Belgische Ardennen. Het geheel staat bekend als een van de grootste grottencomplexen van Europa. Dit mysterieuze netwerk aan onderaardse schatten krijgt terecht drie sterren van de groene Michelingids. Eeuwen terug waren deze grotten een toevluchtsoord voor onze voorouders.

Grotten van Han
Rue Joseph Lamotte 2
5580 Hans-sur-Lesse
NamenBelgië
Op zoek naar een hotel, vakantiepark of ander verblijf in de buurt van Grotten van Han? Ontdek de beste overnachtingen en arrangementen voor Grotten van Han.

Relevante blogartikels 📰


De verschillende bewoners hebben dan ook hun sporen nagelaten. Boven de grotten bevindt zich het 250ha grote wildpark, waar je kan kennismaken met wolven, lynxen, beren en andere diersoorten. Je kan dit wildpark bezoeken te voet via een speciaal aangelegd wandelpad, of met de open ‘safarikar’. Op het domein kan je verder ook terecht voor een hapje en een drankje terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin. En op geregelde tijdstippen worden er speciale evenementen georganiseerd, zoals een nocturne in de grot of een schemeravond in het wildpark.