Bellewaerde korting 2024

Korting Bellewaerde tickets online mei 2024

Ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wil je graag benzine én parkinggeld uitsparen? Kies dan voor de trein! NMBS en Bellewaerde werken samen om jouw een heel voordelig tarief te geven. Terwijl je normaal 34 euro inkom plus dan nog eens 10 euro parking per wagen betaald, kan je voor minder makkelijk met de trein heen en terug. De toegang en treinticket worden samen verkocht, beginnende van 36,50 euro. Afhankelijk van waar je komt, kan de prijs hoger zijn, maar je bespaart steeds!
Plan je een leuke dag naar Bellewaerde met het gezin? Vraag zeker wat andere vrienden mee! Als je namelijk met meer dan 7 personen tickets besteld, gaat de prijs met 4 euro omlaag. Je kan zelfs nog verder gaan en met 20 personen het park bezoeken, dan wordt het ticket 8,5 euro goedkoper.
Via onze site kan je altijd alle laatste acties en kortingen terugvinden. Deze worden verzameld van over het hele web en brengt ze allemaal samen, speciaal voor jou! Op deze manier kan je er makkelijk doorscrollen en hoef je enkel nog maar te beslissen welke actie je wilt gebruiken. Schrijf je dus zeker in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de nieuwste acties.

Deze Bellewaerde deals heb je gemist

Bellewaerde korting 2024

Prijs & Tarieven

Volwassene
€ 34,00
kinderen 100-140
€ 30,00
Kinderen <100
€ 0,00
mindervalide
€ 27,00

Adres (GPS)

Bellewaerde
Meenseweg 497
8902 Ieper
West-VlaanderenBelgië
Routebeschrijving Bellewaerde  

Bellewaerde Abonnement

Wist je dat een abonnement al voordelig kan zijn vanaf 3 à 4 bezoekjes? Ontdek alle voordelen met een Bellewaerde abonnement.

Relevante blogartikels 📰

Waarom naar Bellewaerde?

Unieke combinatie van dieren en attracties
Fantastische shows en evenementen
Top entertainment én leerrijk
Exotische diersoorten
Gratis Bellewaerde app

Statistieken

actieve acties 4
kortingscodes toegevoegd 1
acties toegevoegd 80

Populaire uitstapjes 💜

Parkfiche

Bij onze collega's van Pretparken.be ontdek je een complete Parkfiche, vol informatie en data voor Bellewaerde.

Foto's

Bellewaerde kortingkorting Bellewaerde

Over

Bellewaerde is een pret- en dierenpark gelegen in Ieper, West-Vlaanderen. Een prachtig stukje België om te ontdekken. Het park is momenteel in handen van het Franse Compagnie des Alpes, waar ook de Walibiparken een deel van uitmaken. Een bezoek aan dit pretpark zorgt ongetwijfeld voor een onvergetelijke uitstap, zowel voor jezelf als voor de kinderen. Bellewaerde Park heeft een zodanig uitgebreid aanbod aan attracties dat er voor ieder wat wils is: voor de echte waaghalsen, voor de waterliefhebbers en voor de kleinste kids. Maar wat Bellewaerde zo bijzonder maakt is de combinatie met een dierentuin.

Evolutie

Bellewaerde werd in 1954 opgericht als dierentuin en safaripark. In 1971 werd de naam gewijzigd in 'Bellewaerde Park', maar in 2014 werd dit weer ingekort tot 'Bellewaerde'. Sinds de jaren '80 werden er stilaan meer en meer attracties toegevoegd en evolueerde het naar de volwaarde combinatie van pretpark en dierentuin dat het park vandaag de dag is. In recente jaren werden er nieuwe attracties toegevoegd, waaronder de Gold Rush en Dawson Duel. In 2017 werd ook bekend gemaakt dat er een nieuw waterpretpark gebouwd zou worden: Bellewaerde Aquapark.

Attracties

Bellewaerde heeft tal van top attracties voor zowel kinderen als volwassenen. Leef je volledig uit op de Huracan, Piratenboot en El Toro. Wie zin heeft in wat verfrissing, kan genieten van één van de vele waterattracties, waaronder de River Splash, Niagara en Bengal Rapid River. Voor de kleinsten heb je dan weer een resem aan leuke attracties als het Minirad en de Kikker.

Dieren

Laten we eerlijk zijn: iedereen houdt toch wel van dieren. In Bellewaerde kan je veel verschillende diersoorten ontdekken: leeuwen, luipaarden, tijgers, giraffen, zebra's, apen, olifanten en veel verschillende vogelsoorten. Bovendien krijg je er heel wat wist-je-datjes over deze dieren gratis bij. Wie wil genieten van een unieke show, kan terecht bij de Stunt & Dive show of de Roofvogeldemonstratie.

Events & Voorzieningen

Naast de vele attracties en dieren, zijn er ook geregeld speciale evenementen in het park. Denk maar aan de Nickelodeon Fandays, het After School Festival en Jommekesdag. Een absolute aanrader zijn ook de Summer Nocturnes: in juli en augustus blijft het park op bepaalde data langer open dan anders. Zo kan je extra lang genieten van Bellewaerde park én sluiten ze af met een spectaculaire vuurshow! Een hongertje gekregen van al die opwinding? Zak dan even door op één van de vele restaurantjes en terrasjes voor een drankje en een versnapering: een snack, een frietje of een lekkere pannenkoek.

Tickets & Promoties

Voor Bellewaerde tickets kan je terecht op de website van het park: www.bellewaerde.be. Als je je tickets online bestelt, ontvang je al meteen minstens €1 korting. Daarnaast zijn er nog vele promoties op de website zelf: denk maar aan de Family & Friends promo en de Family Burger Deal. Dankzij die eerste krijg je 5 euro korting als je met minstens 6 personen komt. Dankzij de Family Burger Deal kan je op voorhaand een menu voor 2 volwassen en 2 kids mét korting bestellen online. Ook voor senioren en mindervaliden zijn er voordelige tickets beschikbaar. Tenslotte zijn er ook de lerarendagen, dus met een Lerarenkaart op zak kan je ook voordelig naar Ieper trekken.

Bellewaerde Halloween 2024

Halfweg oktober begint in Bellewaerde het jaarlijkse Halloween evenement. Het park wordt omgetoverd tot één groot griezelfestival. Je loopt er heksen, trollen, zombies en moordlustige dokters tegen het lijf. Bovendien worden de attracties in een eng jasje gestoken, waardoor het echt een unieke ervaring wordt. Tijdens Halloween Fiësta Mortal, heb je de Halloween Nights en Nocturnes. Extra griezelplezier in het donker, inclusief muzikaal vuurwerk!

Voor wie maar niet genoeg krijgt van aanbiedingen: via ons vind je steeds de laatste deals, zodat je extra goedkope tickets voor Bellewaerde kan kopen. Wij bundelen acties van aanbieders als Travelbird en Groupon, maar proberen ook geregeld een promocode te plaatsen. Bovendien kan je je inschrijven voor onze e-mail alerts, waardoor je meteen op de hoogte wordt gebracht bij het verschijnen van een nieuwe actie.
Neem contact op via: